Home LOVE & SEX 5 pikante slaapkamerideeën om met valentijn te proberen

5 pikante slaapkamerideeën om met valentijn te proberen

De ultieme Valentijn-verwengids

Snakt jullie oude valentijnsroutine met bloemen, chocola en teddyberen naar een sexy make-over? Dan horen deze vijf hete V-Day-ideeën thuis op jullie kinkalicious to-dolijstje.

1. Organiseer een sexy schattenjacht

As we all know: mannen zijn nooit te oud voor spelletjes en dus ook niet voor een spannende (en stoute) schattenjacht. Zeker wanneer zijn buit aan het einde van de speurtocht op hem ligt te wachten in bad.

Nodig?

Mooie Post-its, een (rode) stift, sensuele badolie, een vibrerend badeendje, een streelzacht badsponsje en een badhanddoek met een lieve of stoute opdruk.

Wat te doen?

Schrijf met de rode stift persoonlijke hints die gelinkt zijn aan jullie relatie op de Post-its. Leg er telkens het badeendje, de badolie… bij en plak de Post-its bijvoorbeeld op deze plaatsen:

  1. De eerste Post-it hang je op de eerste deur die hij tegenkomt: ‘Welkom thuis, speurneus. Hier start jouw sexy schattenjacht. De volgende hint vind je op de kalender op de maand waarin we een koppel werden.’
  2. ‘Op deze plaats zet ik de bloemen die ik soms van je krijg.’
  3. 'I think your hotter than the oven.’
  4. ‘Op deze foto ben je een echt stuk.’
  5. ‘Op zondagochtend geraken we er zelden uit…’
  6. ‘Big tub, little person…’

2. Geef elkaar een erotische massage

Een kamer vol kaarsjes, een zwoel muziekje op de achtergrond en streelzachte handen die hem van kop tot teen verwennen, daar zegt geen enkele kerel nee tegen.

Nodig?

Een heerlijk geurende massagekaars, een satijnen love mask, een fluweelzachte kietelveer en een Kama Sutra-kaartspel: dit verwenpakket bestel je deze week dankzij Flair bij Pabo.be voor maar € 2,99 i.p.v. € 34,96.

Wat te doen?

Bestel deze week bij Flair het verwenpakket voor valentijn en verras hem met een erotische massage. Blinddoek hem met het love mask zodat hij je handen nog beter kan voelen. Kietel zijn intiemste plekjes met het veertje en geef hem een sensuele massage met de warme olie uit de massagekaars. Klaar voor een happy ending? Laat hem dan een kaart uit het Kama Sutra-kaartspel trekken en maak zijn stoutste dromen waar.

3. Wees het diner voor twee

Steek het cliché-etentje bij kaarslicht eens in een nieuw jasje. Of beter: trek je jasje eens uit voor een diner voor twee. Tja, de liefde van de man gaat nu eenmaal door de maag.

Nodig?

Een mooi en zacht tafelkleed, een sexy lingeriesetje en ingrediënten voor een tiental libidoboostende hapjes (bijvoorbeeld aardbeien in chocolade).

Wat te doen?

Maak een tiental kleine libidoboostende hapjes en leg ze op een bereikbare plaats op de tafel. Trek je meest sexy lingeriesetje aan, ga op het tafelkleed liggen en leg elk hapje op een erogeen plekje van je lichaam. Darling, it’s dinnertime!

4. Vrij eens onder een sterrenhemel

Seriously, elk koppel zou vroeg of laat in hun relatie een stomende nacht onder de sterrenhemel moeten beleven. En daar hoef je in februari helemaal niet voor buiten te slapen.

Nodig?

Een pakje lichtgevende sterren­stickers of een reservatie in een sterrenkubus.

Wat te doen?

Een beetje gespaard de afgelopen maanden? Reserveer dan een overnachting in een sterrenkubus. Dat is een soort cabine met een glazen dak waar je lekker warm onder de sterrenhemel slaapt. Geen budget voor zo’n kamer? Haal dan gewoon een pakje lichtgevende sterrenstickers in huis en tover je eigen slaapkamer om tot een decor uit Duizend-en-een-nacht.

5. Zeg het met een magic marker

Zegt hij het dit jaar met bloemen? Antwoord dan met dirty talk. En daar hoef je niet eens voor te praten.

Nodig?

De Intimate Hide-And-Seek Kit van YesForLove met een magische markeerstift met onzichtbare inkt voor je lichaam en een blacklightlamp.

Wat te doen?

Duik onder de dekens met deze speciale magic marker en schrijf je stoutste en vuilste gedachten op jouw en zijn naakte lijf. Worstel daarna om het blacklight eerst in handen te krijgen en ontdek die opwindende dirty talk zonder dat je die stoute woorden echt hoeft uit te spreken.

Lees ook:

Uit: Flair 5, 2016