Home LOVE & SEX 15 tips om je relatie (nog) sterker te maken

15 tips om je relatie (nog) sterker te maken

Relatieboost!

Aan een goede relatie moet je werken. Wij zetten enkele leuke tips voor je op een rijtje om je relatie nog stabieler te maken. Everything for love…

Maak het goed
Uit onderzoek is gebleken dat als 1 van jullie 2 gemakkelijk het terug goedmaakt na een ruzie, de relatie wellicht sterker is.  Het heeft geen zin om uren, dagen, weken kwaad te blijven op elkaar. Interessant is dat slechts 1 van jullie die eigenschap moet hebben.


Leef in de echte wereld- niet de virtuele
Sociale netwerksites kunnen verslavend zijn. Let op dat je niet meer tijd doorbrengt met je laptop dan met je geliefde/

Blijf intellectueel actief
Ze zeggen dat ‘only fools falls in love’ maar intelligente mensen hebben meer kans om verliefd te blijven. Boodschap: oefen je brein.

Kom op voor je individuele rechten
Het is belangrijk dat je in een relatie nog altijd opkomt voor jezelf. De brave huisvrouw uithangen en alles doen wat je man vraagt kan eerder negatieve dan positieve effecten hebben.

Lach nog eens goed met zijn slechte moppen
Humor is de sleutel van geluk. Huur nog eens een film waar jullie alletwee van in een deuk liggen.

(non) Smoking?
Koppels die dezelfde normen en waarden hebben maken meer kans op een gelukkig huwelijk of een gelukkige relatie. Als maar 1 van jullie 2 rookt is de kans groter dat je uit elkaar gaat.

Ja, ja, ja
Koppels die vaker een positieve conversatie hebben, hebben vaker een sterkere relatie. Probeer het wat meer over de goede dingen in het leven te hebben.

Feng Shui erop los
Een onderzoek van de Universiteit van Harvard en Yale heeft uitgewezen dat een interieur met gezellig meubilair een positief effect heeft op een relatie.

Laat je werk op je werk
Sommige carrières kunnen psychologisch nogal vermoeiend zijn. Uiteraard is het goed om daarover te praten met je partner maar zeur er niet hard over door.

Maak elkaars zin af
Koppels die dezelfde spraakpatroon hebben zitten op dezelfde golflengte. Dit wil niet zeggen dat je iedere zin voor je partner moet afmaken maar het is een goed teken als je dat kan!

Lachende puber
Onderzoekers geloven dat tieners die een mooie lach laten zien op hun foto’s in hun later leven meer geluk hebben in de liefde.

Slaap, schaapje, slaap
Slecht slapen heeft vele gevolgen. Ook je relatie kan eronder lijden. Een goede nachtrust is een must!

Maar de slaapkamer dient niet enkel om te slapen!
Regelmatige seks houdt een relatie fris en levendig.

Deel de huishoudelijke taakjes
Verdeel de huishoudelijke taken. Als maar 1 persoon in de relatie alle lastige klusjes moet uitvoeren kan dit wel eens voor wrevel zorgen. Stapel dit niet op maar zeg het onmiddellijk aan je partner dat je wel wat hulp kan gebruiken.

Wees dankbaar
Neem niet alles voor lief. ‘Dankjewel’ kan heel wat frustraties in een relatie voorkomen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.