https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOVE & SEX 10 dingen die je doet als je verliefd bent

10 dingen die je doet als je verliefd bent

Corbis
Verliefd zijn is zalig, toch? Je voelt vlinders, je hebt constant een gelukzalige glimlach op je gezicht en je bekijkt de wereld door een grote, roze bril. Het nadeel is wel dat je niet helemaal jezelf bent en dus vreemde dingen kan doen. Deze 10 dingen doe je als je crazy in love bent.

1. Gsm checken

Je checkt 5.000 keer per dag je gsm om te zien of je liefste je niet ge-sms't heeft. En elke keer je gsm afgaat, maakt je hart een sprongetje omdat hij het weleens zou kunnen zijn. Als hij het niét was, reageer je zo teleurgesteld dat je bijna kwaad wordt op de persoon die je wél sms'te. Was hij het wél, dan maak je een vreugdedansje en wacht je zelfs even voor je zijn berichtje leest, alsof je het nog even wil koesteren.
 

2. Sociale media checken

Je bekijkt elke dag zijn Facebookpagina, Twitteraccount, Instagramaccount en andere sociale netwerksites. Een paar keer of 75 keer, kan je het echt stalken noemen als het je lief is? Je denkt ook goed na of en hoe vaak je zijn foto's en statussen leuk vindt, zodat je zeker niet té stalkerig overkomt.
 

3. Je weet alles

Je weet alles over hem. De namen van zijn ouders, broers en zussen, vrienden (en vriendinnen), huisdieren en collega's. Je kent ook zijn favoriete muziek, films en tv-series, zijn lievelingseten en waar hij zoal op reis is gegaan. Sommige dingen heb je van hem gehoord, andere (de meeste) dingen heb je op sociale media 'ontdekt'.
 

4. Herkenningsgave

Je kan je liefste herkennen van op een heel lange afstand. Zelfs als hij met z'n rug naar je toe staat, herken je hem nog door de vorm van zijn hoofd of zijn oren. Als jullie samen op een feestje zijn, weet je ook op elk moment perfect waar hij staat en met wie hij praat.
 

5. Aandacht trekken

Je probeert regelmatig om zijn aandacht te trekken. Je post bijvoorbeeld online iets over zijn favoriete tv-serie, of je praat over iets waarvan je weet dat hij het leuk, cool of sexy vindt.
 

6. Dromen

's Nachts dromen, dagdromen, natte dromen. Je liefste is the only thing on your mind.
 

7. Perfectie nastreven

Als jullie afspreken, zie je er altijd helemaal pico bello uit. Nooit een bad hair day voor jou dus. Met je mooiste outfits, hoge hakken en make-up probeer je er perfect uit te zien. Je loopt en zit ook rechter én je trekt je buik in. Je laat ook altijd je beste kant zien en je zal dus zelden koppig, ongeduldig of klagerig zijn in zijn bijzijn. Boertjes en scheten zijn voor jou trouwens ook not done.
 

8. Te veel praten

Je vrienden worden het stilaan beu dat je constant over je liefste praat. Alsof er niets meer is op deze wereld dan je knappe, lieve, romantische, sportieve lief. In elk gesprek vind je wel een manier om over je lief te beginnen. 'Oh, dat heeft X ook eens meegemaakt' en 'Oh, X is daar heel goed in.' Na de dertigste keer wordt het irritant.
 

9. Alles doen

Je hebt gigantisch veel over voor je lief. 5 uur op de trein zitten voor hem? Check. Meegaan naar een voetbalmatch terwijl je voetbal verafschuwt? Check. Zijn boterhammen elke dag smeren? Check. Ach, hij is zo lief.
 

10. Gewoon gelukkig zijn

Hoe vreemd je je ook gedraagt, iederéén gedraagt zich zo. En dat is ook het leuke aan verliefd zijn. Je bent euforisch, alles rondom je is mooi en schattig en je problemen zijn plots veel minder erg. Je zweeft en leeft constant op een roze wolk. Er is niets mooier en verslavender dan verliefdheid. Geniet ervan! Hier lees je over de vijf leukste dingen aan een nieuwe relatie!