Home LOL ZIEN: dit vierjarige meisje straalt in zelfgemaakte celeb- en designeroutfits

ZIEN: dit vierjarige meisje straalt in zelfgemaakte celeb- en designeroutfits

Stefani Chaglar heeft op vierjarige leeftijd al 235.000 volgers op Instagram.

Stephanie Chaglar
© seasunstefunny op Instagram

Stefanie Chaglar heeft op vierjarige leeftijd al meer Instagramvolgers dan wij durven dromen. Maar hoe komt een kleuter aan 235.000 volgers op het platvorm? Samen met mama Alya Chaglar deelt ze er foto’s in zelfgemaakte celeb- en designeroutfits.

Het is vaak de droom van vele Instagram-mommies om met hun mini viraal te gaan op sociale media. We kunnen gerust zeggen dat het Alya Chaglar en haar dochtertje Stafanie gelukt is. Vanuit hun thuisbasis Turkije delen ze de leukste kiekjes op @seasunstefunny. De vele zonnige plaatjes zorgen ervoor dat we stiekem wat jaloers zijn op de kleuter, maar wat haar account uniek maakt, zijn haar outfitposts.

Dress like Lady Gaga, JLo & co

Stefanie maakt, met de hulp van haar mama Alya, bekende rode loper- en catwalklooks na. En dat doen ze allemaal met materialen die thuis rondslingeren. Een papieren kopie van Jlo’s ‘World of Dance’-outfit, de bruidsjurk van princes Eugenie compleet met tiara uit zilverpapier en de Oscarjurk van Lady Gaga: het zijn maar enkele voorbeelden van de verschillende outfits die de revue passeerden.

Recht van de catwalk

Stefanie en Alya geven niet enkel hun draai aan celebrity-outfits, ook designeroutfits geven ze zodra ze op de catwalk verschijnen een eigen invulling. En daar heeft de vierjarige meid duidelijk veel plezier in. De ontwerpen van Mochino en Viktor & Rolf kregen onder andere al een Stefanie-makeover.

Zo moeder zo dochter

Alya en haar dochter lijken als twee druppels water op elkaar en zijn duidelijk twee handen op één buik. Naast de creatieve outfitposts delen ze ook andere leuke kiekjes van hen beiden. Hun gevoel voor humor tonen ze dan weer in grappige ‘expectation vs reality’-edits. Die volg-knop drukken wij met veel plezier in om meer toekomstige posts van de twee te zien.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.