Home LOL OOPS: vrouw liep jarenlang nietsvermoedend rond in jurk met een heel bizar...

OOPS: vrouw liep jarenlang nietsvermoedend rond in jurk met een heel bizar patroon

Het was dochterlief die ontdekte dat er niet alleen bloemen op het jurkje stonden.

shutterstock

Het internet staat vol met optische illusies, maar je verwacht ze niet meteen terug te vinden op je jurk. Het overkwam een vrouw wier dochter plots opmerkte dat haar favoriete bloemenjurk eigenlijk niet zo onschuldig was.

‘Mijn mama draagt dit zomerjurkje al jaren en niemand merkte het patroon op, tot nu’, schrijft dochterlief op het internet. Ze plaatst er een jurk bij waar op het eerste gezicht niks mis mee is. Het jurkje is wit en volledig bedrukt met grote groene, bruine en blauwe bloemen. Ideaal voor dit warme zomerweer!

 Foto: Imgur

Maar als we iets grondiger kijken (zie foto onder) zien we dat er op de blaadjes wel heel vreemde tekeningen staan. Geen bijen of andere insecten die je normaal gezien zou terugvinden op de bloemen, maar een heel ander soort fauna: een naakte vrouw.

Blote dame

De blote dame is wit gekleurd en zit op haar knieën met haar handen in het haar. De figuur komt niet één keer, maar verschillende keren voor op het jurkje. De ontwerpers van deze jurk namen het gezegde ‘de bloemetjes en de bijtjes’ blijkbaar heel letterlijk toen ze besloten om effectief naakte vrouwen tussen de bloemen te printen.

Foto: Imgur

Onze gok is dat de vrouw in kwestie het jurkje nooit meer zal durven aan te trekken en het ondertussen al in de zak voor de krinloopwinkel stopte. De foto ging wel viraal en de familie lachte zich ongetwijfeld een breuk met het voorval. Wat wij ons vooral afvragen, is waar mama in godsnaam die jurk kocht!

Lees ook: