Home LOL LOL: deze man roept op om verkoeling te zoeken in de koelcel...

LOL: deze man roept op om verkoeling te zoeken in de koelcel van supermarktketen Colruyt

Met temperaturen van rond de vier graden is het er heerlijk koel.

koelcel
Unsplash

Wij lopen de laatste dagen massaal al puffend en al zwetend rond. Elke mogelijke vorm van verkoeling is dus meer dan welkom en daar dacht Timmy Haubrechts, een heftruckchauffeur uit Sint-Truiden, net zo over. Hij roept namelijk op om vandaag af te spreken in de koelcel van de supermarktketen Colruyt. En dan vinden wij op dit moment absoluut geen slecht idee. Tot straks, Timmy!

Wie thuis geen zwembad of een andere mogelijkheid om zich te verkoelen heeft, rept zich vandaag beter richting de Colruyt. Er staat namelijk een evenement op Facebook gepland dat vraagt om af te spreken in de koelcel van de supermarktketen.

Uit de hand gelopen grap

Het is Timmy Haubrechts, een heftruckchauffeur uit Sint-Truiden, die de actie op poten gezet heeft. Op Instagram had hij gezien dat een vriendin van hem er verkoeling zocht en dit bracht hem meteen op een idee. Zo roept hij nu op sociale media op om tussen 14u00 en 16u00 verkoeling op te zoeken in de versafdeling van de supermarkt. ‘Ik had het niet verwacht, maar het is een uit de hand gelopen grap’, aldus Timmy in een interview met Het Nieuwsblad. Ondertussen staan er namelijk al meer dan 1.600 mensen op aanwezig en maar liefst 8.100 (!) personen hebben interesse.

Bij Colruyt laten ze alvast weten dat ze het evenement niet zelf hebben georganiseerd. ‘Maar laat de mensen maar komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, aldus de manager van het filiaal in De Morgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.