Home LOL VIDEO: ‘Iedereen beroemd’ neemt kijkers geweldig beet op 1 april

VIDEO: ‘Iedereen beroemd’ neemt kijkers geweldig beet op 1 april

Wij waren er volledig ingetrapt

Eén
Wie gisterenavond naar 'Iedereen beroemd' keek, zal enkele minuten lang vol verbazing en ongeloof naar het scherm hebben zitten staren. In de rubriek 'Beste dj', wilde Patrick uit Moortsel met een plaatje vergiffenis vragen aan zijn broer Dirk. De twee hadden al vijftien jaar niet meer gesproken. De oorzaak? Een stel dode vissen…
 

1 april

Hebben jullie onze 1 aprilgrap ontdekt? 😀

Geplaatst door Iedereen beroemd op vrijdag 1 april 2016

In 'Iedereen beroemd' verrast huis-dj Tine elke week iemand met een persoonlijke plaat, aangevraagd door een vriend, familielid of iemand anders die hen iets wil zeggen. Dat zorgt vaak voor ontroerende momentjes. Wanneer Tine aan tafel plaatsnam bij Dirk en zijn vrouw en die laatste begon uit te leggen waarom haar man en z'n broer al vijftien jaar geen contact meer hadden, verwachtte de trouwe kijker dan ook een dramatisch relaas. Niets van dat, de ruzie draaide om vissen. Dure, zeldzame vissen, maar toch…vissen.

Terwijl Dirk en Patrick zich in slow motion en met een triest muziekje op de achtergrond verzoenden met een hand en een knuffel en de kijker thuis probeerde vatten wat hij net gezien had, maakte één zin op het eindbeeld duidelijk dat het om een 1 aprilgrap ging. Well played, 'Iedereen beroemd', very well played.

Bekijk hier de volledige video.

Meer grappige video's:

VIDEO: Taylor Swift tuimelt van loopband en het is hilarisch

VIDEO: deze vrouw ontmoet een luiaard en is door het dolle heen

VIDEO: wat als hetero vrouwen voor het eerst een andere vagina voelen?