Home LOL VIDEO: Ed Sheeran en One Direction lezen gemene tweets over zichzelf voor

VIDEO: Ed Sheeran en One Direction lezen gemene tweets over zichzelf voor

Gemeen, maar stiekem ook heel grappig

Heel wat Twitteraars voelen zich ongenaakbaar achter hun scherm en sturen dan ook erg lelijke comments over celebs de wereld in. Talkshowpresentator Jimmy Kimmel zet die internet trolls geregeld te kakken, door de bekende koppen in kwestie hun gemene tweets te laten voorlezen. Het resultaat is altijd geweldig.

Als je veel tijd op het internet spendeert – wie niet? – heb je ongetwijfeld al eens een 'Mean Tweets'-video uit de talkshow Jimmy Kimmel Live zien voorbijkomen. De presentator zet geregeld enkele celebs met een telefoon in de hand voor een camera en laat hen, onder begeleiding van een triest muziekje, de meest venijnige tweets over zichzelf voorlezen. In deze nieuwe muziekeditie krijgen onder anderen Ed Sheeran en Demi Lovato het hard te verduren.

Dit nieuwe 'Mean Tweets'-filmpje werd net na de Grammy Award-show getoond op de Amerikaanse televisie. Het was al de derde keer dat Kimmel een video met muzikanten maakte. Vorig jaar deden onder anderen Katy Perry, Sam Smith en Lady Gaga mee.

Lees ook:

VIDEO: Channing Tatum bezorgt meisje de valentijn van haar leven

VIDEO: Rebel Wilson vertelt hoe ze Justin Bieber op date vroeg

VIDEO: grapjas Adele photobombt fans

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.