Home LOL VIDEO: deze 2 jongens overnachten stiekem in Ikea

VIDEO: deze 2 jongens overnachten stiekem in Ikea

YOLO

Screenshot YouTube: Bakuna Fatata
Je bent jong en je wilt wat. Dat dachten Florian en Bram toen ze de nacht doorbrachten in een Ikea-winkel. De twee verstopten zich in een kast en filmden hun nachtelijke avontuur.

Alsof verstoppertje spelen in de Ikea nog niet gek genoeg was, komen deze 2 Gentenaars met een nog gekker idee.'Kan je onopgemerkt overnachten bij Ikea?' Florian en Bram verstoppen zich in een kast en testen het uit. 

Eten, springen, slapen

Florian en Bram genieten eerst nog van de typische Zweedse balletjes voor ze aan hun plan beginnen. Met een gevulde maag zoeken de jongens een kast waar ze zich het best in kunnen verstoppen. En die vinden ze. 

Wanneer de laatste klanten de winkel verlaten, gaan alle lichten uit. Na middernacht begint dan eindelijk hun avontuur. Ze komen voorzichtig uit de kast en testen als eerste de bedden uit. Ze slapen, springen op matrassen en geven uiteindelijk punten voor onder andere het eten en drinken. 

Excuses 

En er is meer. De jongens hebben een sticker bij zich en plakken deze in de kast. Als jij de sticker kan vinden en er een selfie mee maakt, kan je filmtickets winnen

De 2 YouTubers excuseren zich voor hun Engels in het filmpje, hun accent verraadt dan ook dat ze 2 Vlamingen zijn. In welk filiaal ze zich verstopt hebben, vertellen ze niet. Maar zien we daar nu het Gravensteen op de achtergrond?

Hun filmpje gaat viraal op YouTube, want het werd al meer dan 50.000 keer bekeken. 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.