Home LOL ZIEN: Twitteraar imiteert mama’s in hilarisch filmpje om fietsveiligheid in de kijker...

ZIEN: Twitteraar imiteert mama’s in hilarisch filmpje om fietsveiligheid in de kijker te zetten

We liggen opnieuw strijk met het West-Vlaamse accent én de heerlijke humor van Jietse Pauwaert.

© Twitter @jietsepauwaert & mat reding via unsplash

Jietse Pauwaert is een West-Vlaamse Twitteraar met een heerlijk gevoel voor humor. Zijn nieuwste video draait rond fietsveiligheid en bezorgde ons alvast opnieuw de slappe lach.

Dankzij Jietse Pauwaert lag Twitter afgelopen zomer in een deuk. De West-Vlaming imiteerde leerkrachten met zijn sappige accent en heerlijke humor. De video ging viraal en Jietse werd een heuse hype in ons Belgenlandje. Voor zijn nieuwste video werd hij uitgedaagd door de korpschef van Politiezone Damme en Knokke-Heist om iets te doen rond fietsveiligheid. De campagne heet #EjMeVeloGezien en wil dat kinderen dus twee keer nadenken voor ze  bijvoorbeeld zonder lichten of met een platte band op hun tweewieler springen.

Onveilig gedrag in het verkeer

Jietse ging deze uitdaging met veel plezier aan. Hij postte een hilarisch filmpje waarin hij mama’s na-aapt die hun dochter- of zoonlief aanspreken op hun onveilig gedrag in het verkeer. Supergrappig en ook heel herkenbaar. ‘Ik zeg tegen hem: ‘Heb je wel lichten op je velo?’ Weet je wat hij zegt? ‘Ma, er zijn toch lantaarnpalen!” Oké, wij liggen strijk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een serieus onderwerp aanpakken met een knipoog, dat is nog steeds de beste manier om een boodschap over te brengen. Onze mening: geef die man een eigen tv-show!

Lees ook: