Home LOL TOPTWEETS: dit is het beste wat Twitter deze week te bieden had

TOPTWEETS: dit is het beste wat Twitter deze week te bieden had

De freakishly lange benen van uilen, een hilarisch moment in 'De Rechtbank' en uiteraard de NMBS: er werd weer wat af getweet deze week.

Twitter
© Twitter @GarethSoye

Laat ons eerlijk zijn: wil je geëntertaind worden, dan moet je niet op Instagram of Facebook zijn. Van de zoveelste Boomerang van klinkende glazen of een slecht gefilmde video van een optreden gaan niemands mondhoeken de hoogte in. Op Twitter daarentegen vind je altijd wel om iets om mee te lachen, als je op de juiste plaatsen zoekt tenminste. Vanaf nu doen wij dat zoeken elke week voor jou.

Op Twitter wordt alles en niets besproken. Van politieke discussies blijf je best zo ver mogelijk weg, wil je je goed humeur behouden, maar voor de rest kan je werkelijk alles tegenkomen. Je leert er totaal nutteloze weetjes die je toch maar weten te fascineren, zoals het feit dat uilen eigenlijk heel lange poten hebben en dat dat een verschrikkelijk eng zicht is. Deze foto ging deze week viraal.

In diezelfde categorie van totaal nutteloze maar toch fascinerende weetjes:

Er zijn ook momenten waarop Twitter je doet (glim)lachen van vertedering, bijvoorbeeld met dit massaal gedeelde filmpje van de lieve Madeline.

De twitteraar speelt graag voor televisiecommentator. Je vindt er gegarandeerd de beste televisiemomenten van de week terug, voorzien van vaak hilarische commentaren.

Twitter praat graag over wat actueel is. Momenteel beroert onder meer het nieuwe schooljaar de gedachten van de Twitter-gebruiker.

De Amerikaanse zangeres Lizzo scheert momenteel hoge toppen met haar hit ‘Truth Hurts’, en ook dat is te zien op Twitter.

Maar er zijn ook dingen waarover werkelijk elke dag van elke week gepraat wordt op het sociale netwerk, zoals fuckboys en dwaze vriendjes.

Nog een constante: kakken op de NMBS.

Eén heel gefrustreerde twitteraar maakte zelfs accounts voor roltrappen in bepaalde treinstations die al heel lang defect zijn. Benieuwd of @nmbs zal reageren!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.