Home LOL Schrap je koffie door je tanden te poetsen met cafeïnetandpasta

Schrap je koffie door je tanden te poetsen met cafeïnetandpasta

Power Toothpaste
Je kan het zo gek niet bedenken, of een of andere malloot probeert het op de markt te brengen. Dit keer is het Power Toothpaste, een tandpasta met cafeïne die ons zou moeten aanzetten om beter zorg te dragen voor ons gebit. Say what?

Tandpasta met cafeïne?

Hoe het werkt? Volgens uitvinders Dan Meropol en Ian Nappier zou tanden poetsen dankzij hun cafeïnetandpasta een onvervangbaar en fijn deel van je ochtendroutine worden. Je zou namelijk cafeïne opnemen via je tandvlees, waardoor je binnen de tien seconden dezelfde boost krijgt als van een kopje koffie. Aangezien velen het hele mondhygiëneproces – poetsen, flossen, enzovoort – nogal vervelend vinden en het dan ook te vaak links laten liggen (zo'n 50% zou z'n tanden niet tweemaal per dag poetsen!), is zo’n energy toothpaste volgens de uitvinders een goede manier om ons toch zeker elke ochtend de tandenborstel te doen vastnemen. Bovendien win je tijd, want je zou geen koffie meer moeten drinken. En niet-koffiedrinkers kunnen ook eens een cafeïneboost krijgen. We zijn helemaal voor meer energie en mondhygiëne – zéker 's morgens – maar of we daarvoor dat heerlijk koffiemomentje elke ochtend zouden opgeven…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Crowdfunding

De Amerikanen lanceerden hun Power Toothpaste eerder deze week op crowdfundingwebsite Indiegogo in de hoop 42.500 dollar in te zamelen voor de lancering van het product. Voorlopig met succes, want op één dag verzamelde het project al meer dan 9000 dollar van 132 mensen. Een succes dat ongetwijfeld mede te danken is aan de geweldig cliché maar catchy slogan 'It gives you a rush while you brush’. Ligt cafeïnetandpasta binnenkort gewoon ook bij ons in de plaatselijke Delhaize? We zijn benieuwd!

Lees ook:

Draag je favoriete stad nu rond je vinger

Hemels: deze wekker doet je ontwaken met de geur van koffie en croissants

Dit zijn misschien wel de coolste kaarsen die we ooit hebben gezien