Home Lifestyle LOL: ‘Slippery Stairs’ is sowieso het grappigste wat je vandaag zal zien

LOL: ‘Slippery Stairs’ is sowieso het grappigste wat je vandaag zal zien

Een knotsgek Japans spelprogramma.

YouTube

Japan heeft een knotsgek spelprogramma ‘Slippery Stairs’. De naam zegt het al: deelnemers moeten om ter snelst een trap ingesmeerd met vet opklimmen. Hilarisch!

Velen onder ons kennen het spelletje uit de jeugdbeweging nog waar je naar hartenlust kon glijden op een groot plastic zeil ingewreven met bruine zeep. Stel je nu voor dat je op dat doek een trap zou moeten beklimmen. Onmogelijk? Daar dachten ze in Japan anders over, ze maakten er zelfs een spelprogramma van: ‘Slippery Stairs’.

Frustrerend

De zes deelnemers zien er met hun felgekleurde pakjes uit als een soort Power Rangers. Ze beginnen volle goede moed en enthousiasme aan hun uitzonderlijke beklimming, maar al snel wordt het een heus kegelspel. Overal glijden mensen uit en trekken ze anderen mee in hun val. Bijzonder frustrerend voor hen, maar oh zo grappig voor de kijkers.

Prijs

Bovenaan de trap staat een prijs en de kandidaten mogen – als het vet al niet al het werk deed – er alles aan doen om elkaar te verhinderen die te grijpen. Het livepubliek smult ervan, en ook wij zijn verkocht. Kan een Belgische zender dit a.u.b. zo snel mogelijk uitbrengen bij ons? Wij willen de roze Slippery Power Ranger zijn!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.