Home LOL Netflix verwijdert aflevering van kinderserie door penistekening

Netflix verwijdert aflevering van kinderserie door penistekening

Flauwe grap of niet, het is wel héél ongepast.

Het zal je maar overkomen als ouder: de ogen van je kind moeten afschermen tijdens het kijken van een tekenfilm. Toch is precies dat wat Chey Robinson overkwam toen ze een heel bizarre ontdekking deed in een aflevering van ‘Maya de Bij‘.

Netflix heeft een aflevering van ‘Maya de Bij‘ verwijderd nadat er commotie ontstond door een van de scènes. Op de achtergrond spotte een alerte mama een tekening van een penis.  Say what?

Vol afschuw postte de Amerikaanse Chey Robinson op Facebook dat ze in een van de afleveringen een tekening had gespot op de muur die duidelijk niet in een tekenfilm hoorde. Haar post bracht de bal aan het rollen die uiteindelijk ook Netflix bereikte.

Netflix grijpt in

Het gaat om episode 35 van het eerste seizoen van de animatiereeks ‘Maya the Bee‘. Netflix heeft de controversiële aflevering intussen offline gehaald, zoals te zien is op onderstaande screenshot van het Amerikaanse aanbod van de streamingdienst.

© Netflix

Zoals we intussen allemaal weten, blijft wat eenmaal op het internet staat, natuurlijk voor eeuwig circuleren. Wie het na alle commotie nog steeds niet kan geloven, vindt in de volgende Twitterpost fotografisch bewijs van de penistekening.

Het is niet duidelijk of het om een flauwe grap of om een ongeluk gaat. Zowel Netflix als de makers van ‘Maya the Bee‘ van Studio 100 Animations hebben geen commentaar gegeven op het voorval.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.