Home LOL LOL: getatoeëerde pin-up-Disneyprinsessen

LOL: getatoeëerde pin-up-Disneyprinsessen

Very sexy!

The Art of Santana
Als je het afgelopen jaar onder een steen, zonder wifi, geleefd hebt, ben je vast niet op de hoogte van de heruitvindingen van bepaalde Disneypersonages. Hier de nieuwste: Disneyprinsessen als getatoeëerde pin-upgirls.

Zo zagen we al een versie van 50 Shades of Disney, Disneyprinsessen zonder make-up, Disneyprinsessen als omaatjes, Disneyprinsessen met kort haar, Disneybaby's, Disneyhelden met baard, zonder baard en zelfs de edele delen van Disneyprinsen bleven niet onuitgevonden. Het Wereldwijde Web is creatief, héél creatief. En zo is de ene schets al wat fraaier dan de andere.

De nieuwste in deze serie is van de hand van illustrator Joel Santana, die zichzelf afvroeg hoe Disneyprinsessen eruit zouden zien als getatoeëerde pin-upgirls. En het resultaat is fantastisch! Het zijn een voor een erg sexy, zelfverzekerde, girlboss prinsessen. Santana verborg zelfs details van hun persoonlijk verhaal in de verschillende tattoos. Tot dusver toverde hij alleen nog maar Belle, De Kleine Zeemeermin en Sneeuwwitje om tot fabulous pin-up lady.

1 / 3
Belle
Sneeuwwitje
Belle
Belle

Copyright: The Art of Santana

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje

Copyright: The Art of Santana