Home LOL LOL: vrouw vroeg huisgenoot om op haar planten te passen, en zijn...

LOL: vrouw vroeg huisgenoot om op haar planten te passen, en zijn reactie is hilarisch

Laat ons zeggen dat hij zijn taak wel heel serieus nam, of net niet...

© Twitter @laurenfrench

Lauren French uit Londen vertrok begin juli voor een paar weken op vakantie en vroeg aan haar huisgenoot Jack om op haar planten te passen. Hij nam die taak heel serieus – of net niet – en stuurde haar een aantal hilarische foto’s.

Lauren en Jack zijn al een aantal maanden roommates in Londen. Begin deze maand vertrok Lauren voor een aantal weken op reis, en ze zocht iemand die op haar planten kon passen. Zoals we allemaal weten, is het namelijk geen makkie om die groene vrienden in leven te houden. Jack offerde zich op en nam die zware verantwoordelijkheid op zich.

Tête-à-tête

‘We leven met z’n vieren samen in één huis, maar onze andere twee huisgenoten zitten momenteel in Canada’, vertelt Lauren aan Bored Panda. Jack nam zijn taak gelukkig heel serieus. ‘Na drie dagen kreeg ik via Whatsapp plots een berichtje van Jack waarin hij vertelde dat alles goed gaat met mijn plantjes’, aldus Lauren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om dat te bewijzen, stuurde hij enkele hilarische foto’s. Zo zien we Jack die een tête-à-tête heeft met de plant én een glaasje rosé, we zien hem een verhaaltje voorlezen aan een groene vriend, ze spelen samen een spelletje en hij geeft het stukje flora zelfs eten. Lauren vond het zo grappig dat ze zijn stunt online plaatste op haar Twitterpagina. ‘Hij is de beste’, zegt Lauren. ‘Hij doet altijd grappige dingen zoals dit en hij brengt ons altijd aan het lachen.’

Haar post kreeg ondertussen al meer dan 150.000 likes. ‘Ik haat mensen, maar ik hou van hem’, ‘Geweldig!’, ‘Wat een zalige vriend’, ‘Kan je huisgenoot ook enkele weken op mij passen?’ en ‘Is hij nog vrijgezel?’ waren maar enkele van de positieve commentaren.

Lees ook: