Home LOL Gru uit ‘Despicable Me’ geeft in ludiek filmpje tips om met de...

Gru uit ‘Despicable Me’ geeft in ludiek filmpje tips om met de lockdown om te gaan

Al zouden we zijn tip voor social distancing niet té letterlijk nemen.😅

Gru
© YouTube: World Health Organization (WHO)

Hoe leg je aan kleine kinderen uit waarom het momenteel zo belangrijk is om thuis te blijven? Geen makkelijke opgave, maar daar heeft de WHO samen met het productiebedrijf Illumination en het UNF (United Nations Foundation) een oplossing voor bedacht. Kijk zelf maar!

De WHO heeft samen met het productiebedrijf Illumination en het UNF (United Nations Foundation) een filmpje gemaakt waarin Gru uit ‘Despicable Me’ uitlegt waarom het zo belangrijk is om de lockdownmaatregelen te respecteren. De creatie is vooral bedoeld voor kinderen, maar de animatiefilm wist ook de harten van vele volwassenen te veroveren. Wij kregen het dan ook niet over ons hart om jullie dit filmpje niet te tonen.

In het korte, maar schattige filmpje geeft hij eerst en vooral mee dat het belangrijk is om afstand te bewaren. ‘Ik doe dit al heel mijn leven’, aldus de vriendelijke slechterik. Daarnaast toont hij nog enkele tips voor wie het moeilijk heeft om zich thuis bezig te houden. Zo kan je bijvoorbeeld werken aan je dansmoves, experimenteren in de keuken en voor volwassenen zijn er natuurlijk nog de virtuele meetings. Last but not least roept hij nog op om vriendelijk te zijn voor iedereen. ‘Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.