Home LOL Donald Trump deelt z’n raarste tweet tot nog toe en het internet...

Donald Trump deelt z’n raarste tweet tot nog toe en het internet amuseert zich er rot mee

De president had niet meer dan een gefotoshopte foto nodig om Twitter op z'n kop te zetten.

Amerikaans president Donald Trump stuurde de voorbije jaren al heel wat dingen het Twitter-universum in waardoor je ging twijfelen aan zijn mentale gezondheid en intellectuele capaciteiten. Toch slaagde hij er woensdag in nóg een niveautje gekker te gaan. Tot groot jolijt van zijn tegenstanders, die zich nu rot amuseren met de tweet.

Meestal doet Donald het met – fout geschreven of zelf uitgevonden – woorden, maar dit keer heeft de president van de Verenigde Staten enkel een foto nodig om Twitter op z’n kop te zetten. Trump deelde een duidelijk gefotoshopte foto van zijn hoofd op het afgetrainde lichaam van de fictieve bokser Rocky Balboa, gespeeld door Sylvester Stallone in de filmklassieker ‘Rocky’. De foto is echter zo ‘goed’ gefotoshopt, dat je bijna zou denken dat Trump wilt dat we geloven dat dit zijn lichaam is. Hij denkt toch niet dat we zo naïef zijn?

Wat Trumps bedoeling ook is, de foto is perfect voer voor memes. Twitter werd snel na de post van Trump dan ook overspoeld met grappige reacties, vooral van zijn tegenstanders. Tijd voor een bloemlezing!

Meer grappige tweets: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.