Home LOL Dit Halloweenkostuum moet je onthouden voor volgend jaar

Dit Halloweenkostuum moet je onthouden voor volgend jaar

Geniaal!

Giphy
Origineel en geniaal. Met deze twee woorden omschrijven we het Halloweenkostuum van deze jongeheer. Op 31 oktober besloot hij om zich te verkleden in de applicatie Tinder. Het kostuum was bovendien interactief. Dé ideale manier om een date te strikken tijdens je Halloweenfeestje.

Je hoeft geen celeb te zijn om met een geweldig Halloweenkostuum op de proppen te komen. Dat je met de nodige dosis creativiteit een heel eind komt, heeft deze man meer dan bewezen. Voor de griezeligste dag van het jaar koos hij voor een kostuum van de applicatie Tinder.
 

Halloweenkostuum tinder
 

Wat zijn outfit nog beter maakt? Zijn kostuum was heel interactief. De aanwezige dames op het feestje konden een reeks foto’s naar links of rechts swipen. Als laatste krijg je een foto van de man zelf te zien, wat op zijn beurt voor een match zorgde. Geniaal, toch?
 

Halloweenkostuum

De koningin van Halloween, dat is Heidi Klum. Check hier haar transformatie in Jessica Rabbit. Altijd al willen weten hoe celebs Halloween vieren? Je leest het hier. Was het niet zo'n geslaagde Halloween? Hier vind je 17 ideeën voor jou en je bestie. Onthouden voor volgend jaar!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.