Home LOL GIRLPOWER: de tweelingzusjes uit Jommeke krijgen een eigen stripverhaal

GIRLPOWER: de tweelingzusjes uit Jommeke krijgen een eigen stripverhaal

Is Zonnedorp er klaar voor?

Move over, Jommeke! In september zijn de tweelingzusjes Annemieke en Rozemieke aan zet. Uitgeverij Ballon Media brengt dan een stripalbum uit waarin de twee blondines in de spotlights zullen staan. Maar is Zonnedorp daar wel klaar voor?

Annemieke en Rozemieke, beter bekend als de Miekes uit de verhalen van Jommeke, krijgen een eigen stripalbum. Tekenaar Philippe Delzenne moest wel wennen aan deze nieuwe manier van werken. ‘Ik ben het zo gewoon om met Jommeke in mijn achterhoofd te zitten, dat zijn afwezigheid eerst als een ontbrekend puzzelstukje aanvoelde’, vertelt hij aan onze collega’s bij het Nieuwsblad.

Gelukkig kon Philippe de Miekes snel naar de voorgrond schuiven en schittert de tweeling binnenkort in hun eigen avontuur. Hun bekendste vriendjes Jommeke en Filiberke zullen zelfs niet eens een gastrolletje krijgen in het album ‘Zonnedorp op z’n kop‘.

Een hoofdrol voor papegaai Filip?

Het is de eerste keer dat de vrienden van Jommeke een eigen verhaal krijgen. Of er daarna een strip van Filip of professor Gobelijn in de winkelrekken zal liggen, is nog niet bekend. Maar op 6 september kunnen we ons alvast verdiepen in het allereerste verhaal van Annemieke en Rozemieke. Iets om naar uit te kijken!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.