Home LOL De blik van deze kat die betrapt werd tijdens het stelen van...

De blik van deze kat die betrapt werd tijdens het stelen van een cinnamon roll is het grappigste wat je vandaag zal zien

De foto werd al meer dan 285.000 (!) keer geliked

Belga Image
Last van een ochtendhumeur na een hele week feestvieren? Deze beelden van Percy de kat die een vers kaneelbroodje wil stelen van een ovenplaat is ongetwijfeld het meest hilarische wat je vandaag zal zien. 

'Vrolijk kerstfeest! Hier is een foto mijn kat toen ik hem betrapte tijdens het stelen van een kaneelbroodje twee seconden nadat we hem hadden gezegd dat hij er geen kon hebben'. Deze simpele, maar hilarische tweet van de Amerikaanse Sophie Lindner over haar kat Percy ging afgelopen week in no time viraal. Zijn schuldige blik is dan ook zó herkenbaar dat het iets menselijks heeft. 

Wie zelf een kat heeft, weet dat je huisdier iets verbieden, een maat voor niets is. En dat weet Lindner maar al te goed. Zo vertelde ze aan entertainmentwebsite Buzzfeed dat Percy eerder al chocolade cupcakes, popcorn, hesp, kip en pasta uit de keuken stal. Maar even eerlijk: wie kan zo'n schattige kat iets weigeren?

Lees ook:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten