Home LOL WEEKENDTIP: ga naar de allereerste Belgian Golden Retriever Party

WEEKENDTIP: ga naar de allereerste Belgian Golden Retriever Party

Omringd worden door honderden of duizenden schattige viervoeters? Wij zijn van de partij!

© bharathi kannan via unsplash

Ben je gek op honden, en vooral op fluffy golden retrievers? Ga dan zeker nu zondag 2 juni naar Antwerpen, want daar vindt de allereerste Belgian Golden Retriever Party plaats.

Onze agenda staat deze zomer weer al vol met leuke festivals en feestjes. Terwijl wij de ziel uit ons lijf dansen en zingen, moeten onze trouwe viervoeters meestal noodgedwongen thuisblijven. Frédéric Leidgens brengt daar nu verandering in. Hij organiseert nu zondag 2 juni de allereerste Belgian Golden Retriever Party.

‘Tomorrowland voor honden’

‘Dit moet het Tomorrowland voor honden worden’, vertelt Frédéric. Hij is zot van de beestjes en hij heeft er natuurlijk ook zelf eentje rondlopen thuis: Pablo. Dat is trouwens de hond/model die je ziet op de affiche van het event. ‘Ik wilde mijn hond eigenlijk gewoon verrassen met een wandeling met soortgenootjes, en postte mijn vraag op Facebook. Er kwam zodanig veel interesse dat ik besloot er een echt feest van te maken.’

Er zijn op Facebook al bijna 20.000 mensen geïnteresseerd en al meer dan 3.000 mensen gaven aan aanwezig te zijn. ‘Dit had ik echt niet verwacht’, aldus Frédéric. ‘Dit wordt sowieso de beste dag van mijn leven!’ De beestjes zullen er kunnen rondlopen en ravotten met hun soortgenoten, en er zal zelfs een zwembad aanwezig zijn waar ze de nodige verkoeling kunnen opzoeken. De baasjes kunnen ondertussen genieten van een drankje en een hapje.’

Zwembad en barbecue

Het unieke event vindt nu zondag 2 juni plaats in de Blancefloerlaan 181, op Linkeroever in Antwerpen. Iedereen mét of zonder hun fluffy viervoeter is welkom vanaf 11 uur in de voormiddag.  Alle info over de Belgian Golden Retriever Party vind je op de Facebookpagina van het evenement. Inschrijven kan ook nog steeds op de website. Je moet onder andere de naam, leeftijd en geslacht van je huisdier invullen. Omringd worden door honderden of duizenden schattige golden retrievers? Wij zijn ook van de partij!

View this post on Instagram

Ice “cream” for dogs ??????

A post shared by Pablo Michelin Stars⭐️⭐️⭐️?? (@pablomichelinstars) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: