Home LOL 5 ideeën voor een avondje thuis met je vriendinnen

5 ideeën voor een avondje thuis met je vriendinnen

Corbis
Géén ticket voor de festivals kunnen bemachtigen? Nodig je vriendinnen dan uit voor een geweldige girls' night in, een leuk avondje thuis met de meisjes. Trek je favoriete outfit (of zelfs je favoriete pyjama) aan, en kies uit deze 5 ideeën!

1. Filmmarathon

Jullie favoriete films of series en veel ijs, snoep, chips, chocolade, popcorn en cocktails, meer heb je niet nodig. Ryan Gosling, come to mama.
 

2. Swap till you drop

Alle miskopen en alle kleren, tassen en schoenen die je niet meer nodig hebt, kan je ruilen met je vriendinnen. Het is zoals shoppen, maar zonder alle moeite en mét wijn en hapjes. Zalig!
 

3. Keukenprinsesjes

Een avond die draait om lekker eten? Yes, please! Kies een driegangenmenu uit om samen met je vriendinnen te koken, of spreek af dat iedereen een gerechtje meebrengt voor een heerlijk buffet. Yummie! Wij geven je alvast een snel en lekker chocoladereceptje!
 

4. Relax, take it easy

Een dagje naar een beautyfarm is all we need na een stressvolle week, maar thuis een spa-avondje houden is even leuk (en veel beter voor onze portemonnee). Leg make-up, een manicureset, (zelfgemaakte) gezichtscrèmes en een voetbadje klaar. Geurkaarsjes, een vleugje zachte muziek en rustgevende thee maken het helemaal af!
 

5. Game night

Spelletjes spelen zorgt altijd voor hilarische situaties. Of het nu Monopoly, karaoke of Wii-spelletjes zijn, lachen zullen jullie zeker doen!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.