Home LOL 11 allesomvattende gifs uit de tweede ‘Ex On The Beach Double Dutch’-aflevering

11 allesomvattende gifs uit de tweede ‘Ex On The Beach Double Dutch’-aflevering

'Ik heb gewoon de "foundation" neergelegd.'

MTV NL
Keek jij vandaag op MTV naar de geniale tweede aflevering van 'Ex On The Beach Double Dutch'? Nee? Dan lijsten wij met veel liefde voor je op wat je precies gemist hebt. Volgende zondag ben je dan zonder twijfel weer van de partij.

We begonnen deze aflevering met waar we de vorige aflevering eindigden. Cherry ging op date met ex numero uno: Sokratis. Toen die laatste vroeg om een aardbeitje te delen, hapte het kersje van de bende meteen toe. Er kwam naar eigen zeggen zelfs 'een tongetje bij kijken'. Mooi.

via GIPHY

Waarna Sokratis zijn ex Ashley een slet noemde omdat zij op nacht één al met Nick in bed dook. Iets met een pot en een ketel…

via GIPHY

Shady was vandaag de bofkont die met Monja op date mocht. En daar zag hij zelf alvast enkele voordelen in…

via GIPHY

Al leek de taalbarrière hem tijdens het proefspelletje wel parten te spelen.

via GIPHY

De mannen beslisten vandaag ook een 'sharing is caring'-pact te sluiten. Meisjes mogen naar hartenlust 'doorgeschoven' worden…

via GIPHY

En daar is niet iedereen even blij mee. Ashley bleek na nacht één al een mentaal exclusiviteitscontract met Nick ondertekend te hebben. Onze oprechte felicitaties gaan hierbij uit naar de medewerker die voorstelde om Alicia Keys' 'Girl On Fire' onder de beelden van een bokkende Ashley te monteren.

via GIPHY

Puru had toch maar mooi de 'foundation' van algehele polygamie gelegd.

via GIPHY

Bommetje op die verschrikkelijk pientere en vlekkeloze woordkeuze, Puru!

via GIPHY

Niet veel later nadat Puru de 'foundation' gelegd had, kwam Shady's ex het water uitgetrippeld. Shady probeerde de pijn te verbijten, maar leek zijn 'sharing is caring'-pact slechts enkele uren na de bevestigende handdruk al lichtelijk te betreuren.

via GIPHY
via GIPHY

We waren vandaag verdacht stil over Wayne. Dus tot slot nog even een kleine shoutout naar Waynes fenomenale briljuweel. Gewoonweg beeldig!

via GIPHY

Tot volgende week!

De vorige aflevering gemist? Lees hier de 12 meest treffende quotes!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.