Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: bananenbrood met pindakaas en chocolade

ZON(DIG)DAG: bananenbrood met pindakaas en chocolade

Eens geen droog recept, maar een overheerlijk bananenbrood met alles erop en eraan!

De recepten voor gezond bananenbrood vliegen je de laatste tijd om de oren. Hoog tijd om ons iets minder, maar écht lekker receptje met jullie te delen!

Naar mijn mening kan bananenbrood héél erg droog zijn. Gezondheidsgoeroes beweren allemaal het allerlekkerste receptje te hebben, maar wij gaan uiteraard voor de variant met alles erop en eraan. Dit bananenbrood met pindakaas en chocolade is misschien niet zo vriendelijk voor de lijn, maar het is eens zo vriendelijk voor de smaakpapillen. Smakelijk!

Ingrediënten voor een brood:

  • 240 g bloem
  • 2 koffielepeltjes bakpoeder
  • snuf zout
  • 400 g geplette bananen
  • 100 g donkerbruine basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 1 vanillestokje
  • 125 g creamy pindakaas
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 150 g pure chocolade
  •  2 bananen
  • nog wat extra pure chocolade

20 min. voorbereiding & een uur in de oven

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea

Meer Zon(dig)dag: