Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: rubychocolademousse

ZON(DIG)DAG: rubychocolademousse

Een primeur!

Vandaag ben je getuige van een ware primeur. Redactrice Robine maakt rubychocolademousse. Chocolademousse, maar dan met de nieuwste chocoladesoort.

Sinds kort kan je in de supermarkt naast witte, pure en melkchocolade ook ruby chocolade vinden. De chocolade is van nature roze, zonder dat er smaak- of kleurstoffen aan toegevoegd worden. Redactrice Robine slaagde erin om roze chocolademousse te maken zónder kleurstoffen. Smakelijk!

Ingrediënten voor ongeveer 3 glaasjes rubychocolademousse:

  • 200 g ruby chocolade
  • 3 eiwitten
  • een geweekt blaadje gelatine
  • 160 ml slagroom

15 min. voorbereiding & minstens 4 uur in de koelkast

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid, Ikea en Libeert

Meer Zon(dig)dag: