Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de single Vissen is deze zomer heel romantisch ingesteld

ZOMERHOROSCOOP: de single Vissen is deze zomer heel romantisch ingesteld

'Je hebt een relatie? Dan heeft die deze zomer wat onderhoud nodig.'

horoscoop vissen
© Chrostin

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.

Zomer & vakantie 2019

Het is van belang dat je deze zomer je koffers pakt en het thuisfront tijdelijk laat voor wat het is. Dat is de enige manier om tot rust te komen en echt te genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.

Liefde, seks & relatie

Zowel je relatie als je seksleven hebben deze zomer wat onderhoud nodig. Zorg dus dat je voldoende tijd met je lief doorbrengt, zodat de situatie kans krijgt om te verbeteren. Als single ben je heel romantisch ingesteld. Je hoopt vurig op een sexy vakantieliefde.

Job & carrière

Je carrière staat niet bovenaan op je prioriteitenlijstje, dus je kan je job deze zomer prima laten voor wat die is. Dat is mooi, maar het is wel een goed idee om je eens af te vragen of je op je huidige plek verder wil na je vakantie. Zo niet, onderneem je beter actie.

Geld & shopping

Je laat je geldzaken het liefst door je lief regelen, want het interesseert jou allemaal niet echt. Toch is het goed om soms even mee te kijken.

Gezondheid & energielevel

Je zit deze zomer prima in je Vissenvel, zeker als je meer tijd met je lief door kan brengen. Jullie genieten intens van jullie vakantie en van elkaar. De zomer zorgt er echt voor dat je weer lekker tot jezelf komt.

Ultieme zomerbestemming

Een warme, romantische bestemming aan zee is precies wat jij zoekt. Een van de Griekse eilanden is voor jou de ultieme zomerbestemming.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.