Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Schorpioen komt deze zomer volledig aan haar trekken

ZOMERHOROSCOOP: de Schorpioen komt deze zomer volledig aan haar trekken

‘Als sensueel dierenriemteken ben je dol op seks en intimiteit, en dat is precies wat de zomer voor jou in petto heeft.’

horoscoop schorpioen
© Chrostin

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.

Zomer & vakantie 2019

Waarschijnlijk vind je zelf dat je geen tijd hebt voor een vakantie, maar dat is nu net precies wat je nodig hebt! Als je een reis boekt, beloven de planeten je een heerlijke tijd vol genot, plezier en ontspanning.

Liefde, seks & relatie

Als sensueel dierenriemteken ben je dol op seks en intimiteit, en dat is precies wat de zomer voor jou in petto heeft. Vooral in augustus kom je volledig aan je trekken. Single of niet, het kan er soms heet, passioneel en romantisch aan toegaan.

Job & carrière

Je bent dit jaar heel ambitieus en doelgericht, waardoor je carrière in een stroomversnelling zit. Daar mag je best trots op zijn. Toch is het zaak om in de zomer een break te nemen om dat tempo vol te kunnen houden. Even afstand nemen zorgt trouwens ook voor nieuwe ideeën.

Geld & shopping

Vanaf de zomer gaat je banksaldo stijgen. Dat stelt je in staat om een luxereis te boeken of naar een verre bestemming te gaan. Gun jezelf dat en doe het gewoon.

Gezondheid & energielevel

Mentaal, emotioneel en fysiek ben je volledig in balans wanneer je de zomerperiode bereikt. Om dat zo te houden, is het juist van belang dat je je tempo tijdelijk verlaagt en even tijd neemt voor jezelf.

Ultieme zomerbestemming

Je mag in 2019 best uitpakken! Gun jezelf eindelijk die ultieme duikvakantie in de Malediven of ga relaxen in Zuid-Afrika of Canada.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.