Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Boogschutter beleeft deze zomer een topreis

ZOMERHOROSCOOP: de Boogschutter beleeft deze zomer een topreis

‘Het zit niet altijd even lekker tussen jou en je lief, maar op vakantie krijgen zowel je relatie als je seksleven een fikse boost.’

horoscoop boogschutter
© Chrostin

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.


Zomer & vakantie 2019

Voor jou als Boogschutter wordt het een inspirerende zomer, zeker als je je koffers pakt en naar een verre bestemming vertrekt. Het belooft een prachtige tijd te worden waarin je ontzettend veel leert.

Liefde, seks & relatie

Tot de zomerbreak zit het niet altijd even goed tussen jou en je lief. Gelukkig krijg je op vakantie de gelegenheid om dat goed te maken. Zowel je relatie als je seksleven ondergaan een boost. Als single maak je de meeste kans op een lover in augustus.

Job & carrière

Maak je alvast op voor mooie kansen en nieuwe uitdagingen aan het begin van september. Gebruik je zomervakantie om helder te krijgen wat precies je doelen zijn, zodat je daar na je break beter op kan inspelen. Hoe het alle- maal ook uitpakt, je carrière zit absoluut in de lift.

Geld & shopping

Je kan deze zomer onnodig zuinig zijn, Boogschutter. Dromerige planeet Neptunus vertroebelt je blik, waardoor je een verkeerde idee hebt over je budget.

Gezondheid & energielevel

Deze zomer staat actieve planeet Jupiter nog steeds in je teken, en dat betekent goed nieuws voor je gezondheid en energielevel. Die zijn meestal top, maar word je toch ziek, dan ben je in no time weer beter.

Ultieme zomerbestemming

Ga in de zomer van 2019 voor een verre bestemming, bijvoorbeeld de VS, Canada of Azië. Je hebt de juiste planeten aan je zijde voor een topreis.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.