Home Lifestyle ZIEN: überschattige reactie van 16-jarige Lucas op zijn selectie voor ‘Bake Off’

ZIEN: überschattige reactie van 16-jarige Lucas op zijn selectie voor ‘Bake Off’

Het tweede seizoen van het overheerlijke programma start binnenkort.

VIER

Het tweede seizoen van het bakkersprogramma ‘Bake Off Vlaanderen’ start dit najaar op VIER. De tien kandidaten zijn geselecteerd en onder hen bevindt zich de zestienjarige Lucas. Zijn schattige reactie op zijn selectie maakt hem nu al onze favoriet!

Binnenkort kunnen we weer al watertandend op tv zien hoe tien bakfanaten de mooiste en vooral de lekkerste creaties uit hun mouw schudden voor het tweede seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’. Wim Opbrouck neemt opnieuw de grappige presentatie voor zijn rekening. Er waren veel inschrijvingen, maar slechts tien amateurbakkers mogen dit najaar het beste van zichzelf geven op VIER.

Eén voor één werden ze verrast met het goede nieuws dat ze geselecteerd zijn voor het programma. De makers van ‘Bake Off’ deden dit niet met een saai telefoontje, maar ze bezochten de kandidaten met een heerlijke frambozentaart. Op de website van VIER kan je die filmpjes zien.

Tranen van geluk

Eén iemand springt er voor ons nu al uit en dat is de zestienjarige Lucas. Zijn reactie op zijn selectie was zo schattig dat we (niet zo) stiekem nu al hopen dat hij de titel binnenrijft! De makers verrasten hem terwijl hij aan het werk was in de keuken van zijn papa. De jongen was zo blij dat hij spontaan in tranen uitbarstte. Smelt!

‘Ik ben sprakeloos‘, zegt de jongste deelnemer. ‘Ik had het echt niet verwacht. De stress zal toch wel oplopen bij mij. Ik hoop dat het een toffe groep wordt.’ De andere kandidaten zijn Veerle, Kenneth, Saadia, Georges, Deborah, Julie, Tine, Thomas en Denise.Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.