Home Lifestyle ZIEN: Temptation-verleiders beantwoorden opnieuw vurige vragen: ‘De perfecte penis is 23 centimeter’

ZIEN: Temptation-verleiders beantwoorden opnieuw vurige vragen: ‘De perfecte penis is 23 centimeter’

En wat zijn hun stoutste openbare seksplekjes?

VIJF

In een nieuwe video komen we opnieuw heel wat te weten over de verleiders en verleidsters van ‘Temptation Island’. Zo had Zwanetta ooit seks in een bus, liegt Tijs om vrouwen in bed te krijgen en houdt Yana van groot geschapen mannen.

In de achter-de-schermenvideo’s van VIJF leren we de singles in Thailand een beetje beter kennen. Ze krijgen deze keer opnieuw een reeks pikante vragen voorgeschoteld waar ze doodeerlijk op antwoorden. We komen heel wat intieme zaken te weten die misschien toch beter binnenshuis gebleven waren. Woops, sorry mama!

Poesjes

Een klein tipje van de sluier: Joshua zijn favoriete standje is 69, want hij houdt van poesjes. En neen, we hebben het niet over die fluffy viervoeters. Voor Andrea is dit standje dan weer veel te lief, hij wil zijn partner horen schreeuwen. Euh oké… Laetitia leerde kussen door haar spiegelbeeld binnen te doen en Yana haar ex was goed bedeeld down under met een piemel van 23 centimeter, volgens haar hét perfecte lid.

Stoutste seksplekjes

Verder is Tijs er heilig van overtuigd dat je moet liegen om een meisje in bed te krijgen. ‘Paaien is naaien’, aldus de verleider. Hij krijgt bijval van de andere mannen die zich onder andere al eens voordeden als professionele voetballers om te scoren, naast het veld dan. Ze verklappen ook hun stoutste – openbare – seksplekjes. Bij Zwanetta is dat vooraan in een bus, bij Yasmine in een rijdende auto, bij Billy de pashokjes van de H&M en Tireily verkiest een openbaar toilet. Classy!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.