Home Lifestyle ZIEN: ‘Tegen de Sterren Op’ gaat geen enkel onderwerp uit de weg...

ZIEN: ‘Tegen de Sterren Op’ gaat geen enkel onderwerp uit de weg in nieuw seizoen

Bart De Pauw, de racisme-rel van Bazart en de genderdiscussie: deze geweldige teaser geeft aan dat in 'Tegen de Sterren Op' met alles gelachen zal worden.

De door Bart De Pauw geïnspireerde video waarin Louis Talpe aankondigt dat hij vanaf dit seizoen deel uitmaakt van de ‘Tegen de Sterren Op’-cast, deed al vermoeden dat de humor in de nieuwe afleveringen gedurfd zal zijn. Deze geniale teaser bevestigt dat vermoeden. Op de tonen van Lil Kleines ‘Alleen’ maken de TDSO-acteurs duidelijk dat er met zowat alles gelachen zal worden.


Sergio Herman die vreest dat hij geen ‘sexy’ mopjes meer mag maken, Adil El Arbi die het niet oké vindt dat een van de jongens van Bazart blackface zou gedaan hebben en Annemie Struyf die klaagt over seksisme in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: ‘Tegen de Sterren Op’ speelt alweer mooi in op de actualiteit. In een nieuwe teaser zien we de typetjes van onder andere Nathalie Meskens, Guga Baúl en nieuwkomers Louis Talpe en Ilse De Koe zingen dat het ‘toch niet oké’ is dat er met gevoelige onderwerpen (en met hen) gelachen wordt. We hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat het tóch zal gebeuren.

‘Tegen de Sterren Op’ is vanaf donderdag 1 februari elke week om 20u35 te zien op VTM.

Meer televisie: