Home Lifestyle ZIEN: blote billen en spanking in de teaserbeelden van gloednieuw VIJF-programma ‘Sex...

ZIEN: blote billen en spanking in de teaserbeelden van gloednieuw VIJF-programma ‘Sex Tape’

Zit jij vanaf volgende dinsdag wekelijks naar een ander zijn seksleven te loeren?

© VIJF

Vanaf dinsdag 4 september zal Goedele Liekens in ‘Sex Tape’ wekelijks drie koppels ontvangen in haar biechtzetel. Samen met hen zal ze tot in het kleinste detail hun seksleven uit de doeken doen.

Wat wij ervan denken dat je als koppel bereid bent je seksleven op het netvlies van je buurman, oma, kapper en ontelbare anderen te branden, laten we geheel in het midden. Het leuke is dat ‘s lands bekendste seksuologe Goedele Liekens voor het gloednieuwe VIJF-programma ‘Sex Tape’ heel wat koppels wist te strikken die er totaal geen graten in zien.

Pommeline en Fabrizio in ‘Sex Tape’

In de allereerste teaserbeelden van het programma konden we al zien hoe ex-‘Temptation Island’-verleider Fabrizio belooft zijn Pommeline ‘kapot te boren’. Preuts zijn we niet, maar die oneliner is toch net iets spannender dan de gemiddelde gesprekken die wij op een doordeweekse dinsdagavond voeren.

Pommeline en Fabrizio zijn niet de enigen die zich laten gaan voor het oog van kijkend Vlaanderen. Dat bewijzen deze gloednieuwe teaserbeelden. We moeten doodeerlijk toegeven dat we aanzienlijk wat bloed naar onze wangen voelen stromen bij het bekijken van deze verrassend expliciete beelden van VIJFs nieuwste parel ‘Sex Tape’. Blote billen, vanilleseks en billenkoek… Niet voor gevoelige kijkertjes!


‘Sex Tape’ zal vanaf dinsdag 4 september om 21u35 te zien zijn op VIJF.

Lees ook: