Home Lifestyle ZIEN: magische trailer van Tomorrowland

ZIEN: magische trailer van Tomorrowland

Het thema van dit jaar staat in het teken van het wondere onderwaterrijk Planaxis.

YouTube

Het allerbeste festival ter wereld vindt eind juli opnieuw plaats in Boom. Het thema van Tomorrowland dit jaar is ‘The Story of Planaxis’, en als we de trailer mogen geloven, zal het terrein omgetoverd worden tot een magische onderwaterstad.

Tomorrowland is meer dan een muziekfestival. Dankzij de indrukwekkende podia en de randanimatie is het een totaalbelevenis. Bezoekers van over de hele wereld wanen zich een heel weekend in een tot leven gekomen sprookje. Elk jaar is het spannend afwachten in welke sfeer het festival zal baden en wat de lucky bastards die aan tickets raakten, kunnen verwachten.

De organisatie van Tomorrowland plaatste gisteren de allereerste trailer van de komende editie online. In het filmpje zien we een ontdekkingsreiziger in een bootje op volle zee. Hij botst op een magisch onderwaterrijk. Het thema van de komende editie is ‘The Story of Planaxis’. Uit de video kunnen we afleiden dat De Schorre Boom twee weekends lang omgetoverd zal worden tot een heus onderwaterrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tomorrowland vindt dit jaar opnieuw gedurende twee weekends plaats, namelijk dat van 20 tot en met 22 juli en dat van 27 tot en met 29 juli. Er worden in totaal weer zo’n 400.000 bezoekers uit tientallen landen verwacht.

Dresscode

We hebben dus een vermoeden dat we eind juli onze innerlijke Ariel boven mogen halen. Omdat zo’n vissenstaart nogal moeilijk danst, denken we voor onze outfit eerder aan schelpjes, glitter, pailletten en felle kleuren. Vergeet ook zeker je bellenblazer niet! ‘My bubbles!’

Lees ook: