Home Lifestyle Food ZIEN: dit eet topmodel Miranda Kerr in een dag

ZIEN: dit eet topmodel Miranda Kerr in een dag

Gezonder dan dit kan haast niet!

© Instagram: @MirandaKerr

Voormalig Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr is tegenwoordig haar weg aan het banen als zakenvrouw. Haar drukke carrière en gezinsleven combineert ze schijnbaar moeiteloos terwijl ze haar perfecte figuur weet te behouden. Hoe doet ze dat toch?! Ze licht een tipje van de sluier en toont in een video wat ze gewoonlijk eet in een dag.

Het leven van een topmodel draait rond het onderhouden van haar lichaam. Naast sport is vooral voeding enorm belangrijk om in topconditie te blijven. You know what they say: abs are made in the kitchen!

Een van de bekendste modellen ter wereld is ongetwijfeld Miranda Kerr. De ex-Victoria’s Secret Angel combineert haar gezinsleven en een razend drukke carrière én houdt er een gezonde levensstijl op na.

Een dag in het leven van Miranda

Harper’s Bazaar besloot langs te gaan bij het topmodel om na te gaan wat ze eet in een dag. Miranda overloopt stap per stap haar maaltijden in onderstaande video. Uiteraard promoot ze ook een voedingssupplement uit haar eigen beautylijn Kora Organics, dat ze dagelijks gebruikt bij haar smoothies.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.