Home Lifestyle ZIEN: de leukste tweets over de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’

ZIEN: de leukste tweets over de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’

Wie is jouw favoriete koppel?

Gisteren was het alweer tijd voor de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Het programma lokt elke week duizenden kijkers, en die hadden deze keer hun Twitterpagina opnieuw bij de hand.

Toon en Frie

Beginnen doen we met Vlaanderens favoriete koppel: Toon en Frie. Terwijl er over de andere koppels al eens slecht wordt gepraat, blijven de positieve reacties voor Frie en – vooral – Toon binnenstromen, zélfs wanneer hij toegeeft dat hij niet de meest romantische persoon is…

Mike en Marjolein

Mike en Marjolein werden na de eerste aflevering gebombardeerd tot de nieuwe Evelien en Nicolas. Het klikte vanaf de eerste minuut, maar nadien kwamen de twijfels, en dan vooral bij Marjolein. De lifecoach probeerde wat positiever in het leven te staan, en dat begon in aflevering 7 te lukken. Toch heeft Twitterend Vlaanderen medelijden met Mike…

Damiano en Wendy

En kijkend Vlaanderen heeft niet alleen medelijden met Mike, ook Wendy kan volgens de meesten wel een knuffel gebruiken. De klik tussen haar en Damiano is er duidelijk nog niet, maar Damiano’s liefde voor bizarre ontbijtcombinaties is er al wel. Iemand een stukje entrecote met blauwe bessen als ontbijt?

Tim en Esther

Tim maakte speciaal voor Esther een schattenjacht én sprak als eerste de woorden ‘Ik hou van jou’ uit. Maar die zet lokt zowel positieve als negatieve reacties uit op Twitter. Esther doet het liever wat rustiger aan en praat niet graag over haar gevoelens… Zou daar snel verandering in komen?

Aljosja en Lieve

Speciaal om hun vaas te vullen – en omdat Aljosja een romantische ziel is – kocht hij een bos bloemen voor zijn Lieve. Een schattige zet, klonk het op Twitter. Al vinden sommigen dat Lieve wat minder mag giechelen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.