Home Lifestyle Televisie ‘Blind Getrouwd’: ‘Op momenten dat ik me ongemakkelijk voel, lach ik alles...

‘Blind Getrouwd’: ‘Op momenten dat ik me ongemakkelijk voel, lach ik alles weg, maar eigenlijk vond ik het wel lief van hem.’

‘Als je ze beide ziet zitten in de zetel – zonder klank met alleen maar beeld – dan zie je dat dat iets is dat klopt’.

Blind Getrouwd
VTM

Nu de meubels gekozen zijn, kan het samenwonen officieel beginnen. In de resterende weken van het relatie-experiment wonen alle koppels samen als man en vrouw, en op het einde van week vijf moeten ze beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven. Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat er ons nog allemaal te wachten staat.

De eerste week van het samenwonen, begint bij bijna alle ‘Blind Getrouwd’-koppels met een romantisch gebaar. Zo heeft Wendy voor Damiano een ontbijtje klaargemaakt omdat ze elkaar nu een paar dagen zullen moeten missen. De blondine werkt namelijk als stewardess en is een aantal dagen van huis omdat ze een internationale vlucht heeft.

Wendy: ‘Ik heb geen schrik om elkaar een paar dagen niet te zien. Het kan volgens mij ook goed zijn, want dan kunnen we even ons ding doen. En dat is iets waar we allebei ook behoefte aan hebben, om ons eigen leven te behouden. Daarna kan je dan weer genieten van de tijd die je samen doorbrengt’.

‘Lente, maar nog geen zomer’

Ten huize Mike en Marjolein zijn de rollen omgedraaid en is het Mike die voor een lieve attentie zorgt. Samen hadden ze afgesproken om zich vooral te concentreren op de positieve zaken. Daarom had hij foto’s van hun mooiste momenten tot nu toe afgeprint en in een kader gestoken.

Mike: ‘Dit was misschien mijn manier om te zeggen dat ik het nog steeds volledig zie zitten en er nog steeds echt voor wil gaan.’

Wie nog attent was in de aflevering van deze week, was Aljosja. Hij en Lieve hadden vorige week met heel veel aandacht een vaas gekocht en die moest natuurlijk gevuld worden. Daarom had hij voor Lieve een boeketje rozen meegenomen.

Lieve: ‘Op momenten dat ik me ongemakkelijk voel, lach ik alles een beetje weg, maar eigenlijk vond ik het wel lief van hem.’

Ook experte Sybille is er nog steeds steevast van overtuig dat Aljosja en Lieve een goede match zijn. In haar gesprek met het koppel werden er misschien een paar dingen gezegd die nog niet helemaal op punt staan, maar hun lichaamstaal spreekt volgens haar boekdelen.

Sybille: ‘Als je ze ziet zitten in de zetel – zonder klank met alleen maar beeld – dan zie je dat dat iets is dat klopt.’

Beetje bij beetje

Het ultieme gebaar deze week komt dan weer van Tim. Wanneer Esther ’s ochtends opstaat, plakt er een schatkaart op de badkamerspiegel. Die brengt haar tot bij een papieren hartje met een wel erg emotioneel tekstje op. Zo hoopt Tim dat ze de rest van hun leven samen kunnen doorbrengen en valt er voor de eerste keer dit seizoen ook een ‘Ik hou van jou’.

Esther: ‘Ik zeg niet snel dat ik iemand graag zie, maar ik heb wel het gevoel dat het die kant uitgaat. En ik vind het belangrijk dat Tim ook weet dat ik ons in die richting zie evalueren.’

Momenteel zitten de meeste koppels bijna allemaal op een roze wolk, maar uit de preview van volgende week blijkt dat er toch opnieuw storm op komst is… Wij zijn alvast héél benieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.