Home Lifestyle ZIEN: Bartel Van Riet neemt volledig naakt een plons in het water

ZIEN: Bartel Van Riet neemt volledig naakt een plons in het water

Hij laat niks aan de verbeelding over.

VIER

Bartel Van Riet was deze week te gast in ‘Gert Late Night’. Een van de voordelen van op een boot slapen is dat je ’s ochtends niet ver hoeft te lopen om een verfrissende duik te nemen. Gisteren deed Bartel dat tot onze grote vreugde in zijn blootje.

Gert Verhulst en James Cooke zijn deze week aan een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’ begonnen. Hun talkshow gaat door op de Evanna, de boot van Gert, en hun drie gasten blijven daar ook telkens een hele week slapen. Bartel Van Riet mocht maandag aan boord gaan, samen met zangeres Dana Winner en kunstenaar Kamagurka. Bartel is een echt natuurmens en vond het dan ook heerlijk om elke ochtend een frisse duik te nemen in het Willemdok, aan de voet van het MAS.

Terwijl Bartel iedere morgen baantjes trok, smulden de anderen van een croissantje of pistolet aan de rijkelijk gevulde ontbijttafel. Het was op die laatste plek dat ze de presentator uitdaagden om zijn ochtendlijke zwemsessie de volgende keer in zijn blootje te doen. Bartel zag dat wel zitten, en om 8u40 was het zover.

‘Echte venten’

Hij trok zijn witte badjes uit en dook in niks anders dan zijn adamskostuum het water in. We konden helaas enkel een glimp opvangen van zijn – witte – kont. Al beweerde James iets anders: ‘We zien je piet los door dat water.’ Zelfs Annie, die normaal gezien liever uit beeld blijft, kwam nu toch even een kijkje nemen. ‘Wanneer ga je eruit komen?’ vroeg ze al lachend. ‘Dat zijn de echte venten.’Lees ook: