Home Lifestyle YAY: Sunrise Festival bouwt terrein om tot waterpretpark

YAY: Sunrise Festival bouwt terrein om tot waterpretpark

The place to be dit weekend!

Verkoeling nodig dit weekend? Ga dan naar het Sunrise Festival in De Lilse Bergen. Zij voegen speciaal met deze warme temperaturen een extra dimensie toe aan hun festival en bouwen het terrein om tot een zalig waterpark.

Het wordt met temperaturen rond de 30 graden tropisch warm dit weekend. Geen zin om als een sardientje in het plaatselijke buitenzwembad rond te dobberen tussen een twintigtal schreeuwende kleuters? Trek dan naar De Lilse Bergen. Daar vindt dit weekend rond de zwemvijver het Sunrise Festival plaats.

Je kan er je beste dansmoves bovenhalen op de muziek van bekende artiesten zoals Lil Kleine, Regi, Jebroer en Kraantje Pappie. Heb je na al dat dansen even verkoeling nodig, dan kan je een frisse duik nemen in de zwemvijver te midden van het festivalterrein.

De organisatie kwam speciaal voor de komende hete editie van dit weekend met een cool extraatje – pun intended. Met vijf waterattracties wordt het festivalterrein een heus waterpretpark. Op ‘The Big Air’ glij je vanop acht meter hoogte twintig meter lang naar beneden. En dankzij ‘The Slide’, die vijf meter breed is, kan je met al je vrienden tegelijkertijd de vijver induiken.

Waterfietsen = fun!

Niet zo’n grote fan van glijbanen? Geen zorgen! Er zijn ook waterfietsen die je vooruit doet gaan met je armen in plaats van met je benen, zoals bij de traditionele pedalo. Ook op de camping van het festival kan je het hoofd te allen tijde koel houden, want daar staat dit weekend een zwembad mét een dj. Daar kan je voor het festival begint al opwarmen of net afkoelen.

In het midden van de vijver ligt een podium en om dat te bereiken kan je op de loopbrug door de Magic Myst wandelen, een heerlijk vernevelingssysteem. Het festival gaat door van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli in De Lilse Bergen. Waterpret én goeie muziek, de ideale combinatie om de zomervakantie goed in te zetten als je het ons vraagt. Allen daarheen!

De festival-essentials: