Home Lifestyle Film ‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi speelt de rol van Tinkerbell in de live-actionremake van...

‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi speelt de rol van Tinkerbell in de live-actionremake van ‘Peter Pan’

Disney beloofde eerder al om voor meer diversiteit te zorgen en die belofte maken ze nu meer dan waar.

Yara Shahidi tinkerbell
© Getty

De live-actionremake van ‘Peter Pan’ krijgt steeds meer vorm. Eerder werd er door Disney al bekendgemaakt wie er in de huid van Peter Pan, Wendy en Kapitein Haak mag kruipen en nu weten we ook dat ‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi de rol van Tinkerbell mag vertolken.

In juli werd er voor het eerst gecommuniceerd over de live-actionremake van ‘Peter Pan’. De rol van deze laatste is weggelegd voor Alexander Moloney en Ever Anderson zou in de huid kruipen van Wendy. Voor Kapitein Haak had Disney dan weer hun zinnen gezet op niemand minder dan Jude Law.

Door de coronacrisis werd de productie van de film heel eventjes op pauze gezet, maar deze draait nu duidelijk weer op volle toeren. Disney maakte namelijk zonet bekend dat ‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi de rol van Tinkerbell op zich mag nemen.

Het is de eerste keer dat een zwarte actrice de rol van dit personage mag spelen en hiermee maakt Disney zijn belofte om voor meer diversiteit te zorgen, meteen waar. Eerder maakten ze namelijk ook al bekend dat Halle Bailey, een collega van Yara, de rol van Ariel mag spelen in de live-actionremake van ‘De Kleine Zeemeermin’.

Wanneer de live-actionremake van ‘Peter Pan’ er precies komt, is voorlopig nog niet geweten. Al is de kans groot dat de film in de bioscoopzalen te zien zal zijn en niet op het Disney+.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.