Home Lifestyle Film Whoopi Goldberg verklapt dat er plannen zijn voor ‘Sister Act 3’

Whoopi Goldberg verklapt dat er plannen zijn voor ‘Sister Act 3’

De zingende nonnen zijn terug!

sister act 3
© Touchstone Pictures

Zingende nonnen, en neen dan hebben we het niet over Soeur Sourire, waren een grote hit in de jaren 90 dankzij de populaire films ‘Sistar Act’ en ‘Sister Act 2’. Whoopi Goldberg bevestigde nu dat er, 27 jaar later, plannen zijn voor een derde film.

De eerste ‘Sister Act’ dateert al van 1992, maar toch is het een film die we allemaal al verschillende keren zagen. Whoopi Goldberg kruipt in de huid van Deloris, een bekende zangeres die getuige is van een moord. De politie brengt haar om haar te beschermen onder in een traditioneel klooster, maar ze heeft natuurlijk moeite om zich aan te passen en te leven volgens de strenge regels van de nonnen. Een jaar later mocht Whoopi haar kerkelijke outfitje als zuster Mary Clarence nog eens uit de kast halen voor ‘Sister Act 2: Back in the Habit’, het vervolg op de populaire film. Dit keer geeft ze muziekles aan een groep studenten wiens vervallen school dreigt te sluiten.

Derde film

Hoofdrolspeelster Whoopi vertelde nu, zo’n 27 jaar later, dat er plannen zijn voor een ‘Sister Act 3’. Ze vertelde dit nieuwtje toen ze onlangs te gast was in ‘The Late Late Show With James Corden’. ‘Lange tijd werd er gezegd dat er geen interesse was in een derde film’, aldus de actrice. ‘Maar heel recent bleek dat dit toch niet waar is en mensen dit toch willen zien. Dus nu proberen we de hele ploeg bijeen te krijgen. Het is een hele leuke film. Zang en nonnen, wat is er beter dan dat?’

Of de ‘Sister Act 3’ er daadwerkelijk zal komen, waar die dan te zien zal zijn en vooral wie er allemaal van de originele cast zou meespelen, is voorlopig nog niet geweten. We zijn alvast benieuwd en we houden je uiteraard op de hoogte! Wil je het Whoopie met haar eigen woorden horen zeggen? Kijk dan zeker vanaf 11:20 naar onderstaand filmpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: