Home Lifestyle WEEKENDTIP: dompel jezelf onder in 5 miljoen blokjes op grootste Lego-event van...

WEEKENDTIP: dompel jezelf onder in 5 miljoen blokjes op grootste Lego-event van België

The place to be: Tour & Taxis in Brussel.

© ryan quintal & priscilla du preez via unsplash

Zin om het kind in jezelf nog eens goed los te laten? Breng dan een van de komende dagen een bezoekje aan BrickLive, het grootste Lego-event van België.

Het eerste deel van de herfstvakantie werden we door de weergoden verwend met een aangenaam zonnetje. Het tweede deel ziet er niet zo rooskleurig uit. Er wordt helaas heel wat regen voorspeld. Dan maar thuis blijven en een hele dag je favoriete Netflixseries bingewatchen? Dat is een optie! Maar voor wie toch zijn of haar comfortabele zetel wil verlaten, hebben wij het ideale event om er toch een onvergetelijke dag van te maken zonder eruit te zien als een verzopen kat. In Brussel vindt namelijk BrickLive plaats. De naam doet misschien niet onmiddellijk een belletje rinkelen, maar het gaat wel degelijk om het grootste Lego-event van België.

Kindertijd herbeleven

Iedereen speelde als kind, en sommigen nu nog steeds, met de kleine plastic blokjes. Een prinsessenkasteel bouwen of het huis van je dromen, met Lego waren de mogelijkheden én het bijhorende speelplezier oneindig. Wie zijn kindertijd even wil herbeleven of zin heeft in een vleugje nostalgie, kan nog tot en met zondag 3 november terecht in Tour & Taxis in Brussel. Daar kan je je in maar liefst vijf miljoen blokjes laten onderdompelen, workshops bijwonen van echte experts die je tonen hoe je de zotste creaties maakt of proberen te ontsnappen uit een escape room.

View this post on Instagram

Brickolons la ville du futur. C’est au cœur de l’espace Architecture que tu pourras créer un bâtiment sans limite, un tout nouvel espace repensé et amélioré. Élabore l’habitation de tes rêves, le plus grand pont du monde ou réalise un superbe gratte-ciel pour créer une cité idéale. Fouille, chine, amuse-toi du 25 octobre au 3 novembre à Tour & Taxis. 🧱 • Werk mee aan de stad van de toekomst. Pal in het midden van de “Architecture” zone kun je een gebouw maken zonder beperkingen, een herdachte, verbeterde ruimte. Bouw het huis van je dromen, de grootste brug van de wereld of een fantastische wolkenkrabber voor de ideale stad. Kom je amuseren van 25 oktober tot en met 3 november in Tour & Taxis. 🧱 • #bricklive #lego #brussels #instabrick #legofrance #legoleaks #legoarchitecture #legofriends #legos #legoaddict

A post shared by Brick Live Belgium (@bricklivebelgium) on

De ideale uitstap om met je (pete)kindjes te doen of gewoon met je vrienden, want zeg nu eens eerlijk: wie speelt er nu niet graag met Lego? BrickLive is elke dag open van 10 uur tot 18 uur. Een ticket voor deze unieke ervaring kost 20 euro. Alle info vind je op hun website. Veel plezier!

Nog meer leuke weekenduitstapjes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.