Home Lifestyle Film WEEKENDTIP: neem zondag je hond mee naar de bioscoop in Antwerpen

WEEKENDTIP: neem zondag je hond mee naar de bioscoop in Antwerpen

Er worden hondenkoekjes en drinkbakken voorzien terwijl jullie van de film 'Isle of Dogs' genieten.

hond in bioscoop
© krists luhaers & roberto nickson via unsplash

Heel wat honden zijn net als ons niet zo gek op dat stormweer van de afgelopen weken. Die gure wind die je volledige kapsel om zeep helpt in combinatie met de bakken regen die uit de lucht valt en je look in een klap transformeert tot verzopen kat. Zoek je toch een toffe activiteit om met je viervoeter te doen? Ga dan eens samen naar de cinema!

Na Ciara en Dennis staat nu Ellen voor de deur. De zoveelste storm in weken waardoor we die ontspannende wandeling met onze hond liever inruilen voor een toffe – en veilige – activiteit tussen vier muren. Storm of geen storm, voor wie nu zondag een toffe activiteit zoekt om binnen te doen met zijn of haar fluffy viervoeter hebben wij hét ideale uitje! Je kan in Antwerpen namelijk je hond meenemen naar de cinema.

Hondenkoekjes en drinkbakken

In De Studio, op het Mechelseplein in het hartje van ‘t stad, speelt de film ‘Isle of Dogs’ van Wes Anderson. Speciaal voor deze prent die volledig draait rond ons favoriete huisdier, mogen ze voor een keertje ook daadwerkelijk plaatsnemen in de comfortabele cinemazetels. Voor de prijs van één zitplaats krijg je er gratis en voor niks eentje bij voor je hond.

De beestjes zijn de eregasten en worden dan ook in de watten gelegd. Het geluid wordt aangepast aan hun gevoelige oren, er zullen hondenkoekjes klaarstaan voor hun hongerige maagjes en er staan drinkbakken in de foyer. Het enige wat jij moet meenemen, is een zitdekentje waarop je trouwe viervoeter kan plaatsnemen. Om alles vlot te laten verlopen, is het wel de bedoeling dat je hond zich netjes gedraagt. Moet ie plassen of is hij voortdurend aan het blaffen, dan is het maar logisch dat je even de zaal verlaat zodat de rest verder van de film kan genieten.

Hondengriep

‘Isle of Dogs’ speelt zich af op een afgelegen Japans eiland waar honden in quarantaine worden geplaatst na een uitbraak van de hondengriep. Een jongetje die zijn hond is verloren reist naar het eiland in de hoop zijn beste vriend terug te vinden. Hij komt daar oog in oog te staan met een groepje honden die hem helpt met zijn zoektocht. Een ticket kost 7 euro en je kan ze online bestellen op hun website. De voorstelling begint zondag 23 februari om 17 uur. Kom zeker een kwartiertje vroeger zodat je hond al snuffelend de zaal al kan verkennen.

Nog meer fijne tips voor honden en hun baasjes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.