Home FASHION & BEAUTY Fashion WECANDANCE maakt thema bekend én kondigt extra festivaldag aan

WECANDANCE maakt thema bekend én kondigt extra festivaldag aan

Wedden dat je al iets in je kast hebt dat in het thema past?

Vorige zomer leek het strand van Zeebrugge even op een woeste woestijn in een westernfilm tijdens de zesde editie van dancefestival WECANDANCE. Deze zomer moet je het meer in het oerwoud gaan zoeken, want het thema is safari nomads.

Geen festival in België dat je meer outfitstress bezorgt dan het hippe WECANDANCE. Het gros van de modebewuste massa die tijdens het tweede weekend van augustus komt dansen op het strand van Zeebrugge houdt zich namelijk helemaal aan het gekozen thema en gaat daarbij all out. Zo liep het festivalterrein de voorbije jaren onder meer vol hippies, oude Egyptenaren en ruimtewezens, maar wel altijd erg fashionable versies.

Stijlvol op safari

WECANDANCE maakte net bekend dat het strand van Zeebrugge van 9 tot 11 augustus 2019 overspoeld zal worden door stijlvolle safarigangers. Op het inspiratiebord dat door het festival werd aangemaakt  op Pinterest zien we veel kaki, beige en dierenprints. We zijn nú al benieuwd naar de outfits!

Extra dag, extra podium

Daarnaast laat WECANDANCE weten dat het festival dit jaar drie dagen zal duren in plaats van twee. Op vrijdag 9 augustus om 17u zal het festival openen en zullen er op twee van de zes podia optredens gegeven worden. Zoals steeds zijn zaterdag en zondag twee volwaardige festivaldagen. Het zesde podium met live muziek is ook een nieuwigheid. Op de andere podia hoor je alles van dance tot techno, hip hop, house en disco.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: