Home Deco DECO: 5 webshops waar je de mooiste posters scoort

DECO: 5 webshops waar je de mooiste posters scoort

Wat dacht je van de sterrenhemel op de dag van jullie eerste kus?

Posters
© Mapiful / Juniqe: Summer Pastels - Iris Lehnhardt; Letting Go - Babeth Lafon; Butterfly 4 - Curious Collections by Mariëlle Leenders

Een korte blik op Pinterest of Instagram leert je al snel dat posters niet meer weg te denken zijn uit je interieur. Lukt het jou maar niet om zelf zo’n leuk exemplaar te vinden? Deze 5 webshops zijn onze favorieten!

Desenio

De populairste op Instagram is ongetwijfeld Desenio, een waar pareltje om leuke posters te scoren. Van quotes over foto’s tot meer artistieke prints… er is letterlijk voor ieders goesting wel wat te vinden. Afhankelijk van hoe groot je je poster wil, variëren de prijzen tussen zo’n € 3,95 en € 99,95.

The Night Sky

Gebeten door het sterrenstelsel? Bij The Night Sky kan je een gepersonaliseerde sterrenkaart laten maken van de plaats en de tijd die voor jou een speciaal plekje in je hart hebben. Denk maar aan de plek waar je voor het eerst gekust hebt met je lief, de geboorte van je baby of de plaats waar je ten huwelijk werd gevraagd. Ook één van de mooiste geschenken om een geliefde cadeau te doen.

Juniqe

JUNIQE werd in 2014 opgericht in Berlijn door Lea Lange, Marc Pohl en Sebastian Hasebrink met als doel ‘kunst in het dagelijkse leven te brengen’. Om in die missie te slagen doet het team beroep op opkomende en gevestigde kunstenaars van over de hele wereld. En met succes, want vandaag telt de site niet minder dan 600 creatieve talenten. Prijzen vanaf € 6,99.

Hotel Magique

Hotel Magique is het geesteskind van de Nederlandse Milou Neelen. Haar werk werd onder anderen al gebruikt door Love Stories Intimates, in verschillende collecties van Scotch & Soda en hangt ook te schitteren aan de muren van het Franse modelabel Sezane. En wij begrijpen waarom. Haar posters hebben die vintage Parisian look waar ook wij instant verliefd op worden.

Mapiful

Kaartaffiches zijn hét concept van Mapiful. Heb je er nood aan om die Parisienne in jezelf aan te wakkeren? Dan kies je voor een bestaande kaart van Parijs bijvoorbeeld. Maar ook Londen of New York behoren onder andere tot de opties. Of laat je eigen kaart maken met de plek waar je geboren bent (ja ook dat boerengat van jou!) of een andere plaats die voor jou heel bijzonder is. Je moet wel minstens € 50 voor een kaart neertellen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.