Home Deco #SHOPLOCAL: 3 x jonge creatievelingen die in februari een pop-up openen

#SHOPLOCAL: 3 x jonge creatievelingen die in februari een pop-up openen

In Mechelen, Gent en Leuven openen binnenkort leuke pop-upshops de deuren.

pop-ups
© KikT/ hanna maakt kaarsen

Niets zo leuk als een uniek stuk scoren. Dat kan in februari in drie nieuwe pop-upwinkels van jonge ondernemers in Mechelen, Leuven en Gent. Je shopt er vooral handgemaakte en vintage spullen.

Pop-up in Gent

Aardig, een (take-away)restaurant in Gent met gerechten die recht van het land komen, nodigt twee jonge creatievelingen uit om hun spullen tentoon te stellen. Aangezien er voorlopig geen klanten mogen komen eten, is er plaats genoeg voor de handgemaakte kaarsen van Hanna maakt kaarsen en de preowned fashion van Stapel. Op 5, 6, 12, 13 en 14 februari kan je daarvoor terecht in Kammerstraat 19, waar vroeger Le Petit Botanique was. Op de website van Aardig kan je geregeld eten bestellen. Zo wordt er momenteel een valentijnsmenu aangeboden.

Pop-upshop Ode in Mechelen

Ook in Mechelen wordt er handig gebruikgemaakt van een leegstaande horecazaak. Cultuurcafé Kuub ontvangt vanaf morgen vier creatieve ondernemers. Studio Ode staat voor handgemaakte producten van natuurlijke materialen. Lyne van KikT stylet kamerplanten met gerecycleerd materiaal. Ola Pola doet aan upcycling van leuke tweedehands spulletjes en Floral Madness staat voor kleurrijke droogbloemen. Je vindt alles vanaf 30 januari in de Minderbroedersgang 3A. De pop-up is open op woensdagnamiddag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Studio Ode (@studioode)

Flör Pop-Up in Leuven

Van 12 tot 28 februari vind je in de bekende Bondgenotenlaan in Leuven pop-upconcept Flör. Er zullen droogbloemen en vintage spullen te koop zijn, maar ook fleurige, handgemaakte sleutelhangers van blossom.by.britt, het project van de Diepenbeekse Britt Hendrix. De pop-upwinkel is een afstudeerproject van studenten KMO & Ondernemen. In hetzelfde gebouw als Flör, waar eerder trouwens een pop-upwinkel van Ikea was, zal je vanaf 12 februari pop-ups vinden met planten, gezonde ontbijtproducten, wijnen, bieren en sterke dranken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: