Home Lifestyle De 11 leukste webshops om gepersonaliseerde kerstkaarten bij te bestellen

De 11 leukste webshops om gepersonaliseerde kerstkaarten bij te bestellen

Traditioneel of minimalistisch? Met goudfolie of handlettering? 💌

© Atelier Rosemood / Simply to Impress

Kerstmis nadert met rasse schreden. Terwijl cadeautjes shoppen en recepten uittesten misschien hoog bovenaan je to-dolijst staan, kan het geen kwaad om al eens na te denken over de schriftelijke wensen die je aan het eind van ‘t jaar wil uitsturen. Wij maakten het je gemakkelijk en selecteerden de 11 leukste webshops om gepersonaliseerde kerstkaarten bij te bestellen.

1 / 11
Optimal Print
Artifact Uprising
Tadaaz
Simply to Impress
Smart Photo
Minted
Vista Print
Shutterfly
Postable
Atelier Rosemood
Albelli
Optimal Print
Optimal Print

Bij de Belgische webshop Optimal Print vind je zowel moderne, minimalistische als traditionele kerstkaarten. De categorieën zijn ook zo aangeduid op de site zodat je snel de stijl vindt die bij je past.

www.optimalprint.be

Artifact Uprising
Artifact Uprising

Op zoek naar een kerstkaart zonder al te veel tierlantijntjes? Dan ben je bij het Amerikaanse Artifact Uprising aan het juiste adres. Voor een extra feestelijke toets kan je opteren voor foliedruk of handlettering.

www.artifactuprising.com

Tadaaz
Tadaaz

Van retro en basic over luxe tot hip: het aanbod van de Belgische webshop Tadaaz is zo gigantisch dat je gegarandeerd de kerstkaart vindt die bij jou past.

www.tadaaz.be

Simply to Impress
Simply to Impress

Op de Amerikaanse webshop Simply to Impress vind je zowel de klassiekers (denk veel rood en groen) als de iets strakkere kerstkaarten. Wij zijn vooral fan van het feit dat je kan kiezen tussen 13 (!) verschillende vormen.

www.simplytoimpress.com

Smart Photo
Smart Photo

Op het Belgische Smart Photo vind je naast de klassieke langwerpige kaarten (zowel horizontaal als verticaal) ook drieluiken. Ideaal voor wanneer je écht niet kan kiezen tussen al die vrolijke vakantiekiekjes.

www.smartphoto.be

Minted
Minted

Het aanbod op de Amerikaanse webshop Minted kan je het best omschrijven als de hippe Pinterestversie van de klassieke kerstkaarten. Denk: handlettering, polaroids en uiteraard foliedruk.

www.minted.com

Vista Print
Vista Print

Bij het Belgische Vista Print vind je meer dan 1.000 sjablonen die je volledig naar eigen smaak kan personaliseren. Keuze te over dus!

www.vistaprint.be

Shutterfly
Shutterfly

Na tien jaar in de business weten de Amerikanen bij Shutterfly perfect wat hun klanten willen. Ook hier vind je een gigantisch aanbod aan kerstkaarten in verschillende formaten en uitvoeringen. Wij hebben het dan weer heel erg voor de kerstkaarten met goud- en zilverkleurige glitters. Een beetje kitsch tijdens de feestdagen kan geen kwaad, toch?

www.shutterfly.com

Postable
Postable

Bij het Amerikaanse Postable vind je wenskaarten van verschillende onafhankelijke designers. Bestel je hier je kerstkaarten, ben je dus zeker van een uniek ontwerp.

www.postable.com

Atelier Rosemood
Atelier Rosemood

Eerder fan van de minimalistische stijl? Dan zullen de kerstkaarten op de Franse webshop Atelier Rosemood je hart ongetwijfeld sneller doen slaan. Bovendien zal je met een kaartje dat ‘Bonne Année’ zegt gegarandeerd opvallen tussen alle ‘Happy New Year’-wensen.

www.rosemood.be

Albelli
Albelli

Ook de Belgische fotowebshop Albelli biedt gepersonaliseerde kerstkaarten aan. Hier vind je zowel de klassiekers als de meer trendy ontwerpen.

www.albelli.be

Nog meer leesvoer om alvast in de kerstsfeer te komen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.