Home Lifestyle WAUW: slaap in een doorzichtige tent en beleef het meest romantische kampeeruitje...

WAUW: slaap in een doorzichtige tent en beleef het meest romantische kampeeruitje ooit

De bubbletent maakt ook van jou een echte kampeerfan!

Instagram @bubbletentaustralia

Denk je bij je ideale vakantie niet onmiddellijk aan een tent? Dat verandert gegarandeerd eenmaal je de bubbletent hebt gezien. Je slaapt in een doorzichtige tent onder een hemel bezaaid met sterren en ziet de zon opkomen aan het voeteinde van je bed. Heaven!

Sommigen gaan jaarlijks met veel plezier ergens twee weken op een camping in een tentje slapen, terwijl anderen al rillen bij de gedachte aan een opblaasbaar matje en een krappe slaapzak. Of je nu bij het eerste of het tweede kamp hoort, je zal sowieso een grote kampeerfan worden als je de bubbletent ziet.

Bubbletent Australia verhuurt drie doorzichtige tenten – of bubbletenten – die elk op een prachtige locatie staan. De tent lijkt in geen enkel opzicht op de standaard Quechua-tentjes die je steevast op iedere festivalweide ziet opduiken. Het is een doorzichtige tent die voorzien is van alle comfort en die zelfs glamping naar een hoger niveau tilt.

Prachtig uitzicht

Elke tent bestaat eigenlijk uit drie bubbles waarvan de middelste bol – of het slaapgedeelte – doorzichtig is. De twee buitenste bollen, waarin de badkamer en het toilet zich bevinden, zijn bedekt. De organisatie heeft drie verschillende bubbletenten: Leo, Virgo en Cancer. Allemaal liggen ze in de Capertee-vallei tussen Mudgee en Lithgow, op zo’n 200 kilometer van Sydney in Australië. De exacte locatie krijg je pas door wanneer je hebt geboekt.

Een nachtje slapen onder de sterren betekent wel een serieuze hap uit je portemonnee. Je betaalt tussen € 212 en € 362 per dag. Daarvoor heb je een unieke slaapplaats met alles erop en eraan: een groot bed, ruime badkamer, telescoop, outdoor-badkuip, hangmat, schommel, kampvuur en airco. Het prachtige uitzicht krijg je er gratis en voor niets bij. Droom je er ook van om wakker te worden met dit uitzicht?

Check dan zeker alle info op hun site. De zomervakantie zit er bijna op, dus het is de hoogste tijd om je volgende vakantie te boeken!

Ardennen

Is Australië een tikkeltje te ver van je bed? Geen zorgen, want ook in België kan je in een gelijkaardige bubbletent verblijven. Je hebt in ons land niet de waanzinnige fauna en flora van The Outback, maar wakker worden tussen de groene heuvellandschappen in Ardennen is toch ook niet slecht hé? De Belgische luchtbellen of Sphairs, zoals ze ze zelf noemen, liggen op camping Le Val de L’Aisne in Erezée vlakbij Durbuy. Een overnachting kost zo’n 70 euro. Meer info vind je op hun site.

Les sphair, la nouvelle experience glamping #glamping #Ardenne

A post shared by Camping Le Val de l'Aisne (@campinglevaldelaisne) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.