Home celebs WARMSTE WEEK: je kan nu bieden op een live optreden van Rik...

WARMSTE WEEK: je kan nu bieden op een live optreden van Rik Verheye met ‘Trollenknots’

De 'Callboys'-acteur bracht woensdag in 'De Slimste Mens' al een opvolger voor zijn hit: Trollenkots.

Komende zaterdag, 15 december, zal Rik Verheye ergens in België een live versie van zijn hit ‘Trollenknots’ brengen. De persoon of vereniging die vanavond om 23u het hoogste bod heeft gedaan, krijgt de ‘Callboys’-acteur over de vloer. We mogen hopen dat hij daarvoor zijn Heidi-in-Tirol-outfit uit de videoclip aantrekt.

Trollenknots for life

Rik Verheye vertelde woensdagavond in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ aan Erik Van Looy dat hij zaterdagavond of -nacht overal ten lande – van Knokke tot Eupen – een live versie van ‘Trollenknots’ zal brengen voor de hoogste bieder. De acteur maakte samen met Jonas Geirnaert en Compact Disk Dummies het lied en de videoclip ten voordele van de Warmste Week. De opbrengst van de veiling gaat naar SOS Kinderdorpen, waarvan Rik ambassadeur is.

Mocht je zaterdag dus toevallig een vrijgezellenfeest, een fuif met je jeugdbeweging of een kerstfeest van je sportvereniging hebben, dan is dit toch de kans om er een onvergetelijk feest van te maken. Op de site van Woestijnvis vul je gewoon een bod en je gegevens in, en morgen weet je of jij Rik – al dan niet in outfit – over de vloer krijgt. Bieden kan toch 23u. Als je budget toch iets te beperkt blijkt voor een superster als Rik Verheye, dan kan je nog altijd TROLLENKNOTS sturen naar 4342. Voor elk berichtje gaat er een euro naar SOS Kinderdorpen.

‘Trollenkots’

Rik denkt ondertussen al aan zijn volgende foute hit. Wanneer Erik hem in de aflevering van woensdagavond vraagt of hij al een opvolger voor ‘Trollenknots’ heeft, brengt de acteur ‘Trollenkots’ te berde. We weten niet of we de videoclip van dat lied willen zien…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.