Home celebs LACHEN: Rik Verheye en Jonas Geirnaert brengen ‘Trollenknots’ uit voor De Warmste...

LACHEN: Rik Verheye en Jonas Geirnaert brengen ‘Trollenknots’ uit voor De Warmste Week

De geweldig foute schijf ontstond tijdens een hilarisch jurymoment in 'De Slimste Mens ter Wereld'.

de Warmste Week
© Woestijnvis

‘De Slimste Mens’-juryleden en Woestijnvis-collega’s Rik Verheye en Jonas Geirnaert hebben de handen in elkaar geslagen om geld in te zamelen voor De Warmste Week. Ze releasten ‘Trollenknots for Life’, een op-en-top foute schijf met bijbehorende videoclip, die ontstond toen de twee enkele weken geleden samen in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zetelden.

Grappig jurymomentje

‘Welke groente krijgt bij Delhaize de naam trollenknots om ze aantrekkelijker te maken voor kinderen?’: dat was de vraag van Erik Van Looy die aan de basis ligt van het lied van Rik Verheye en Jonas Geirnaert. Geen van de drie kandidaten wist dat het over de courgette ging, maar jurylid Rik Verheye merkte op dat hij de naam toch goed vindt klinken. ‘Er zit zo’n schraal Duits technonummer in, vind ik’, waarop hij dat nummer, samen met zijn compagnon Jonas Geirnaert, inzette.

Trollenknots for Life

Een volledige versie van het nummer kon niet uitblijven. Het heeft enkele weken geduurd, maar nu is ‘ie er dus, inclusief schrale videoclip. Maar Rik, Jonas en Lennert en Janus van Compact Disk Dummies hebben de video vol foute outfits en pornografische bewegingen met courgettes niet voor niets gemaakt. Ze willen zoveel mogelijk ‘knotsen’ binnenhalen voor het goede doel, meer bepaald voor SOS Kinderdorpen. Je appreciatie voor het lied en de video laat je daarom het best blijken door TROLLENKNOTS te sms’en naar 4342. Dat kost je 1 euro per bericht. Deze vier malloten zullen je dankbaar zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: